Vinhandlermiddag

03.05.2018 KL 18.30

Vinhandlermiddag er en særlig aften med vinhandlerens udvalgte vine og køkkenchefens smagfulde menu.

Køkkencheferne Philip Eistrup har sammensat en smagfuld menu af 7 retter, frit fortolket af sæsonens gode råvarer.

Udvalgte vine til hver ret præsenteres af vinhandler Anders Qwist fra Vinslottet.

MENU

3 Slags Østers

Stenbiderrogn

Ingefær

Lardo

2017 Château Routine Premium Rosé – Provence Cru Classé

***

Hvide asparges med nye kartofler, confiteret blommer & kraftig hønsefond

2016 Riesling, Domainhe Poul Blanck – Alsace

***

Consumé af oksehale med røget marv & syltet tabioka

2011 Riesling Schlosser Grand Cru. Domaine Paul Blanck – Alsace

***

Stegt pighvar med stenbiderrogn & sauce nage

2015 Château Routine Terre de Croix – Provence Cru Classé

***

Farseret vagtel med foie gras & mørke bær

2015 Côte de Nuits “Clos de la belle Marguriete” – Domaine Chanson

2012 Gevrey – Chambertin – Domaine Chanson

***

Grønne jordbær med hvid chokolade & dild

Malvasia de Castelnuovo don Boscoi “Nevissano”

***

Peanut is med mørk chokolade & karamel

Banyuls 4ans d´age – Domaine Vial Magnéres

Pris : 795DKK pr person

Incl. Menu, vine, mineralvand & kaffe