TUBORG HAVNEPARK 15 • 2900 HELLERUP
Restaurant
Bar
Frokost
11.30 - 15.00
Aften
17.30 - 21.30
Mandag - Fredag
10.00 - 23.00
Lørdag & Søndag
11.30 - 23.00

KATERINA PITZNER

SJÆLENS BEGÆR - EN FORPREMIERE

Forpremiere på foredraget: “Sjælens Begær”.

Katerina Pitzner er i offentligheden kendt som diamanthandler, men med sit nye foredrag, der er opkaldt efter hendes seneste bog, Sjælens Begær, fortæller hun for første gang åbent om den spirituelle verden, som altid har været en vigtig del af hendes liv. Hun vil dele sin egen fortælling om soul mates, den altoverskyggende og til tider svære kærlighed, og hvorfor det at møde sin soul mate, kan være det vigtigste møde i dit liv.

Hvorfor møder vi de partnere, vi møder?
Hvorfor forelsker vi os så intenst, selv når det gør ondt?
Hvorfor bliver vi i forhold, der ikke fungerer?

Katerina vil desuden fortælle om parallelverdener og afkodning af energiaftryk i personer (og sågar diamanter), og hvad vi kan lære af det.
Der er lagt op til en aften med latter, selvmodsigelse og masser af kærlighed.
Der serveres desuden et glas champagne og små snacks, og du er velkommen til at booke bord i restauranten bagefter på 39430083.

https://billetto.dk/e/sjaelens-begaer-en-forpremiere-billetter-261628

Bio: Katerina Pitzner er i offentligheden kendt som diamanthandler, men den åndelige og spirituelle verden har ledsaget og guidet hende hele livet. Katerina har optrådt på DR1, TV2, TV3 samt i Børsen og Huffington Post, hvor hun er blogger og skriver om nyheder fra den internationale diamantscene. Hun er også kendt fra Arvefjender (DR1), Liebhaverne (DR1), Kræsne Købere (TV3), Go’ Morgen Danmark, Go’ Aften Danmark og TV2 Lorry. Hun har desuden medvirket i Størst (TV2) og Købmænd på 1.klasse (TV3) og er foredragsholder. Katerina er et clairvoyant medie og desuden mor til fire. Forfatter til Diamantjægeren (2013).