TUBORG HAVNEPARK 15 • 2900 HELLERUP
Restaurant
Bar
Frokost
11.30 - 15.00
Aften
17.30 - 21.30
Mandag - Fredag
10.00 - 23.00
Lørdag & Søndag
11.30 - 23.00

Eksklusive Selskabslokaler

En kulinarisk oplevelse ved vandet

Jubilæer, konfirmationer, runde fødselsdage og særlige mærkedage fortjener alle at blive fejret. Og at blive lagt i hænderne på nogen, der ved hvordan!

Hos Address Restaurant er jeres selskab sikret en ekstraordinær aften i stilfulde omgivelser.

Selskabslokaler i Hellerup? Address i Tuborg Havn!

Maden og rammerne er blandt de vigtigste kriterier, når man leder efter selskabslokaler. Og kigger I efter selskabslokaler i København bør I kigge lidt nordligere – og kigge forbi Address Restaurant & Vinbar i Hellerup. Vi byder jeres selskab velkommen med 180° betagende udsigt til Øresunds blå og en stilsikker indretning med sans for alt dét, en ægte storby-fortælling er gjort af. Atmosfæren er altid varm, afslappet og indbydende – uanset selskabets størrelse.

I køkkenet regerer køkkenchef Thomas Kragelund. Han sværger ikke til nogen bestemt madfilosofi, men tager hellere udgangspunkt i alt dét, der bidrager til smagen. Og det er netop denne kulinariske og veloplagte nysgerrighed, der gør, at jeres gæster ikke mindst vil huske festen for maden. Vi er desuden blandt de få selskabslokaler i Hellerup, der foretrækker råvarer fra nære leverandører med bæredygtigt fokus. F.eks. velhængt oksekød fra Grambogaard. Og vi kan naturligvis altid tilbyde dejlige vine fra vores yderst velassorterede vinkort.

 

Selskaber kan afholdes morgen, middag og aften

Vi ved, hvad der skal til. Men I bestemmer naturligvis arrangementets karakter. Og her kan Address tilbyde flere muligheder. En fest behøver f.eks. ikke foregå om aftenen, men kan lige så godt være en lækker brunch. Her serverer vi bl.a. skønne oste, krydrede Sønderjyske pølser, hjemmelavet marmelade og let røget laks med cremet fynsk rygeost – alt sammen serveret med the, kaffe og ufiltreret æblemost. Hele herligheden til 325,- pr. Person.

En buffet er ofte en god måde at give festen en lidt afslappet stemning. Vi serverer forretten ved hver kuvert, en letsaltet laks med creme af rygeost og drysset med malt og dild. Men derefter kan selskabet nyde buffeten og de 9 udsøgte retter her, bl.a. let røget havkat med fiskefumet og blomkål, dansk kalv Grambogaard med røget marv og skysauce, bagte løg med rucola og kærnemælk og en himmerigsmundfuld i form af hvid chokolademousse med bær og makroner. Det hele til 525,- pr. Person.

Og endelig er der vores 3-retters menu, f.eks. til en konfirmation, enten til frokost mellem 11.30 og 17. Eller til aften mellem 18 og 02. Byd jeres gæster velkommen med et skønt glas Cremant de Bourgogne og salte snacks, f.eks. på Terrassen. Og sæt jer til bords og nyd, at vi forkæler jer med det bedste vores kokke har lært!

Selskabslokaler i København? Kontakt os og hør mere.

I kan naturligvis høre mere om vores selskabslokale i Hellerup og læse meget mere om de enkelte menuer, vine og muligheder under Private selskaber. Og har I særlige ønsker finder vi også ud af det.