Eksklusive Selskabslokaler

En kulinarisk oplevelse ved vandet

Mindeværdige begivenheder som konfirmationer, jubilæer, fødselsdage og særlige mærkedage fortjener alle at blive fejret med stil: Hos Address Restaurant & Vinbar får I en ekstraordinær aften i smukke omgivelser med masser af velsmag på tallerkener og i glas.

BYENS SMUKKESTE VENUE

Address Restaurant & Vinbar i Hellerup er et af de mest charmerende og stilfulde steder at afholde selskaber pga. den smukke indretning, den unikke havudsigt og den afslappede atmosfære. Og så er det nemt at komme til og fra, fordi vores adresse er så tæt på byen.

Restaurantens køkkenchef Philip Eistrup Jensen sørger for et højt kulinarisk niveau skabt af lokale råvarer i sæson fra håndplukkede leverandører. Og så har vi naturligvis et yderst velassorterede vinkort.

 

Selskabslokaler i København? Kkontakt os og hør mere.

Kontakt os via mail eller på telefon 39 43 00 83, hvis du vil høre mere om vores selskabslokaler og faciliteter eller har spørgsmål.

Vores brunch

Jubilæer, runde fødselsdage og særlige mærkedage kan fejres på Restaurant Address med lækker brunch i flotte omgivelser. Nyd havudsigten og selskabet - så sørger vi for resten.

Læs mere

Vores buffet

På Restaurant Address har vi ikke nogen bestemt madfilosofi, men tager hellere udgangspunkt i alt dét, der bidrager til smagen. Og vores sæsonafstemte buffet bugner af kulinarisk og veloplagt nysgerrighed.

Læs mere

Konfirmation på Address

En konfirmation er en helt særlig dag, der fortjener at blive fejret. Hos Restaurant Address er jeres selskab sikret en ekstraordinær dag eller aften i stilfulde omgivelser.

Læs mere

En aften på Address

At holde en fest behøver ingen særlig anledning. Blot et særligt sted at holde den! Hos Address Restaurant har vi fokus på hver mindste detalje, så du kan slappe af i værtsrollen og få snakket med dine gæster.

Læs mere

HOLD DIG OPDATERET MED VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag månedens tilbud og inspiration før alle andre