Stilfulde mødelokaler

Arbejdsmiddag med udsigt

Hold møder i smukke og fredelige omgivelser 10 min fra Kbh. C. Benyt vores moderne mødefaciliteter og få serveret alt fra baristakaffe til udsøgte business-frokoster, når det passer ind i dagens agenda.

Mødelokaler i København? Tuborg Havn!

Mødelokalerne hos Address’ ligger lige ud til Øresund – kun 10 min. væk fra byen. Her er arbejdsro, smukke omgivelser, stilsikker indretning, alle tænkelige mødefaciliteter og vores dygtige, nærværende personale sikrer en god service.

Vi står klar til at modtage jer i vores mødelokaler, der er populære blandt virksomheder, fordi man hos os kan fokusere på dagens agenda, mens vi sørger for alt det praktiske – og køkkenet sørger selvfølgelig for alt fra sprøde croissanter til sublime retter.

Når I trænger til en pause, kan I gå en tur langs havnekajen – eller bruge den smukke rute langs vandet til at gennemføre uhøjtidelige walk-and-talks med kunder eller kollegaer.

HVILKET MØDE SKAL DU AFHOLDE?

Vi har sammensat en række gennemtænkte og udsøgte muligheder, som du kan tage udgangspunkt i, når du skal afholde det næste store arrangement. Hvis din virksomhed har særlige ønsker, skræddersyr vi meget gerne en løsning. Kontakt os via mail eller på tlf. 39 43 00 83.

Vores møde- og konferencelokaler

Alle priser gælder for min. 6 personer er inklusive moms og ekskl. leje af lokaler.

Kontakt os via mail eller på telefon 39 43 00 83, hvis du vil høre mere om vores faciliteter eller har spørgsmål.

Halvdagsmøde

Hold halvdagsmøde i vores stilfulde lokaler. Til et formiddagsmøde fra fx kl. 8:00 til 12:00 serverer vi en let og lækker morgenmad og suppleret med kaffe, the, vand og frugt op ad formiddagen. Til et eftermiddagsmøde fra kl. 13:00 til 17.00 serverer vi eftermiddagskage m.m. og senere kaffe, the, vand og frugt.

Læs mere

Working dinner

Hold ’working dinner’ fra kl. 17.00: I indleder eftermiddagen med frugt, kaffe, the og vand, og fra kl. 19.00 serveres aperitif og en udsøgt 2-retters menu samt vin. Aftenen slutter af med kaffe & sødt.

Læs mere

Heldagsmøde med frokost

Heldagsmøder kan afholdes helt uden stress – fx fra kl. 08.00 til 17.00. Vi sørger for al det praktiske og serverer både lækker morgenmad og skøn gourmetfrokost.

Læs mere

Heldagsmøde med frokost og middag

Skal heldagsmødet strække sig fra fx kl. 08.00 til 22.00 står vi klar med morgenmad, div. frugt & drikke i løbet af dagen samt frokost – og lækker middag om aftenen. Både frokost- og aftenmenuer er sæsonafstemt og er inkl. vine.

Læs mere

HOLD DIG OPDATERET MED VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag månedens tilbud og inspiration før alle andre