TUBORG HAVNEPARK 15 • 2900 HELLERUP
Restaurant
Bar
Frokost
11.30 - 15.00
Aften
17.30 - 21.30
Mandag - Fredag
10.00 - 23.00
Lørdag & Søndag
11.30 - 23.00

Eksklusive Mødelokaler

Arbejdsmiddag med udsigt

Address er et oplagt valg af mødelokaler i København – eller nærmere betegnet Hellerup - når I ønsker at lægge ansvaret i hænderne på nogen, der til fulde ved, hvordan man lever op til det!

Fra Meeting Breaktfast til heldagsmøde med morgen, frokost og middag.

Mødelokaler i København? Tuborg Havn!

Address’ beliggenhed fås ikke bedre. Mødet med 180° betagende udsigt til Øresunds blå. Kombineret med en stilsikker indretning og sans for alt dét, en ægte storby-fortælling er gjort af.

Address Restaurant er ikke mindst et populært mødelokale i Hellerup på grund af sin placering i forhold til områdets mange virksomheder, der ofte vælger at lade deres møder foregå ude af huset. Fordi de ved, der ikke er en finger at sætte på afviklingen. Omgivelserne giver tilmed mulighed for forskellige mødeformer og –indlæg, f.eks. en inspirerende walk and talk langs havnekajen. Eller simpelthen muligheden for at få strukket benene i dagens program.

Mødetraktementet lever naturligvis til fulde op til vores vanlige tilgang til kvalitet. Hos Address sværger vi ikke til nogen bestemt madfilosofi, men tager hellere udgangspunkt i alt dét, der bidrager til smagen. Og vi er blandt de få mødelokaler i København og Hellerup, der foretrækker råvarer fra nære leverandører med bæredygtigt fokus. Vi får f.eks. vores okse og kalv fra Grambogaard.

Eksempler på typer af møder

Vi har valgt en række forskellige mødeformer for jer, men imødekommer naturligvis altid individuelle ønsker og behov.

Meeting Breakfast

Jeres program kan f.eks. hedde ’Meeting Breakfast’. Her mødes I klokken 8, når solen netop er stået op over Sundet og lyset er helt magisk. Til mødet serverer vi en delikat morgenmad med bl.a. gode danske oste, et udvalg af pølser, smoothies og juice, æblemost og hjemmebagte boller og croissanter – og naturligvis the og kaffe. Prisen er 265,- pr. person.

Halvdagsmøde

Vi kan også tilbyde jer de indbydende mødefaciliteter til et halvdagsmøde i vores stilfuldt indrettede lounge, fra 08.00-12.00 eller fra 13.00-17.00. Traktementet er, afhængig af tidspunkt på dagen, en let morgenmad eller eftermiddagskage suppleret af sæsonens frugt, mineralvand, økologisk æblejuice og kaffe & the. Prisen er 425,- pr. person.

Working Dinner

Vi kan tilbyde Working Dinner fra klokken 17 med aperitif og 2-retters middag til 895,- pr. person. Heldagsmøde med morgenmad og frokost fra 8.00-17.00 til 675,- pr. person. Eller heldagsmøde med middag fra 08.00-22.00 med morgenmad, frokost og middag til 1.295,- pr. person. Både frokost- og aftenmenuer er sæsonafstemt med vine, der komplementerer hvert smagsindtryk i maden.

Vores møde- og konferencelokaler

Alle priser gælder for min. 6 personer er inklusiv moms og ekskl. leje af lokaler.

Leder I efter eksklusive mødelokaler i København? Kontakt os via mail eller på telefon 39 43 00 83.