NØDDER
45
OLIVEN
45
ØSTERS - HINDBÆR - SKORZONERROD - KALIXROGN
85
CORNET - TATAR - ESTRAGON - TRØFFEL - COGNAC
105
CAVIAR - HASSELNØD - BLOMKÅL - SALT CITRON
95
VAGTELLÅR - ENEBÆR - KORIANDERFRØ
85
CROQUETTER - TRØFFEL - RISOTTO
95
CHARCUTERIE
165
30 G. KAVIAR SERVERES KLASSISK
CLASSIQUE
365
OSCIETRE
455
PARIS
995
KAVIAR TASTING -CLASSIQUE - OSCIETRE - PARIS
1800
VAGTELLÅR - ENEBÆR - KORIANDERFRØ
TORSK - FENNIKEL - VALLE - HVIDLØG
AND - RØDKÅL - APPELSIN - TRØFFEL
4 SLAGS GÅRDOSTE - CONDIMENT - KNÆKBRØD
ADDRESS RIS A LA MANDE
3 RETTER
445
4 RETTER
535
5 RETTER
650
HELLEFLYNDER - GLASKÅL - PEBERROD - HYLDEBLOMST
175
OKSEHALESUPPE - PERSILLE - SVAMPE - JORDSKOK
175
TORSK - FENNIKEL - VALLE - HVIDLØG
165
JOMFRUHUMMER - OKSELÅR - ØSTERS - CREME FRAICHE - KARAMELSTEN
175
SØTUNGE - PICKLES - HJERTEMUSLINGER - KALIXROGN
285
DAGENS FISK
265
RIB-EYE/ WAGYU - BORDELAISE - KÅL
295/450
AND - CONFIT - RØDKÅL - APPELSIN - TRØFFEL
285
SVAMPE RAVIOLI - PECANNØDDER - TRØFFEL - PASTINAK
265
KAPTAJN BURGER - SERVERES KUN SØNDAG
165
HUSMANDSKOST
165
SALTBAGTE RØDBEDER - GEDEOST - SOLSIKKEKERNER - SESAMOLIE
65
SPRØDE POMMES
65
SAUCE BEARNAISE
55
NYE KARTOFLER
65
SORT TRØFFEL
125
HUMMER
95
4 SLAGS GÅRDOSTE - CONDIMENT - KNÆKBRØD
145
ADDRESS RIS A LA MANDE
125
ÆBLESKIVER
65
CITRONGRÆS - VANILLE - FENNIKEL - JORDSKOK - CHIPS
125
HASSELNØD - KAFFE - APPELSIN - TOFFEE
125
UDVALG AF SØDT
65
RØDSPÆTTEFILET MED GRØNTSAGSTÆNGER& POMFRITTER
165
BØF AF DANSK KVÆG MED GRØNTSAGSTÆNGER & POMFRITTER
165
NUTS
45
OLIVES
45
OYSTER - RASPBERRY - SALSIFY - KALIX ROE
85
CORNET - TARTARE - TARRAGON - TRUFFLE - COGNAC
105
CAVIAR - HASSELNUT - CAULIFLOUR - CITRUS
95
QUAIL THIGH - JUNIPERBERRIES - CORINADER
85
CROQUETTE - TRUFFLE - RISOTTO
95
CHARCUTERIE
165
30G CAVIAR SERVED CLASSIC
CLASSIQUE
365
OSCIETRE
455
PARIS
995
90G CAVIAR TASTING CLASSIQUE - OSCIETRE - PARIS
1800
QUAIL THIGH - JUNIPERBERRIES - CORINADER
COD - FENNEL - GARLIC
DUCK - RED CABBAGE - MANDARIN - TRUFFLE
4 TYPES OF CHEESE - CONDIMENT
LEMON GRASS - VANILLA - FENNEL - JERUSALEM ARTICHOKE CHIPS
3 COURSES
445
4 COURSES
535
5 COURSES
650
HALIBUT - GLASS CABBAGE - HORSERADISH - ELDERFLOWER
175
OX TAIL - PARSLEY - MUSHROOM - JERUSALEM ARTICHOKE
175
NORWEGIAN LOBSTER TAILS - BEEF THIGHS - OYSTER - CREME FRAICHE - CARAMEL CRYSTALS
175
COD - FENNEL - GARLIC
165
DOVER SOLE -PICKLES - COCKLES - KALIX ROE
285
TODAY´S CATCH
265
RIB EYE/ WAGYU - BORDELAISE - CABBAGE
295/450
DUCK - CONFIT - RED CABBAGE - MANDARIN - TRUFFLE
285
MUSHROOM RAVIOLI - PECAN NUTS - TRUFFLE - PARSNIP
275
SALT BAKED BEETROOT - GOATS CHEESE - SUNFLOWER SEEDS - SESAME
65
SAUCE BEARNAISE
55
CRISPY FRIES
65
NEW POTATOES
65
BLACK TRUFFLE
125
LOBSTER
95
4 TYPES GÅRDOSTE CHEESE - CONDIMENT - CRACKER BREAD
145
ADDRESS RIS A LA MANDE
125
PANCAKE BALLS - JAM - SUGAR
125
LEMON GRASS - VANILLA - FENNEL - JERUSALEM ARTICHOKE CHIPS
125
HASSELNUT - COFFEE - MANDARIN - TOFFEE
125
PETIT FOUR
65
FILLET OF PLAICE, CRUDITIES & CRISPY FRIES
165
DANISH FILLET OF BEEF, CRUDITIES & CRIPSY FRIES
165