TUBORG HAVNEPARK 15 • 2900 HELLERUP
Restaurant
Bar
Frokost
11.30 - 15.00
Aften
17.30 - 21.30
Mandag - Fredag
10.00 - 23.00
Lørdag & Søndag
11.30 - 23.00

Eksklusive Konferencelokaler

Afhold konference i stilfulde omgivelser

Leder I efter et yderst professionelt sted at holde jeres konference - i omgivelser, der signalerer alt andet end konference i gængs forstand?

Velkommen til Address Restaurant & Vinbar.

Leder I efter konferencelokaler i København? Hellerup!

Address’ beliggenhed fås ikke bedre. Og med 180° betagende udsigt til Øresunds blå kombineret med en stilsikker indretning og gourmetmad i absolut særklasse får I et sted, der kan afspejle det inspirerende indhold i jeres arrangement. Fra workshops og kurser. Til underholdning, vidensdeling, oplevelser og debatter.

Address Restaurant & Vinbar byder velkommen til grupper fra 10-70. Er I en mindre gruppe kan I sidde i vores yderst smagfuldt indrettede business lounge, mens de større grupper sidder i vores elegante restaurant, som eventuelt kan deles op i to med en glasvæg. Alle lokaler har udsigt til Øresund og yachterne i Tuborg Havns lystbådehavn og er udstyret med alt i moderne AV udstyr og tekniske faciliteter.

Vandudsigt, stilfulde omgivelser og råvarer fra lokale leverandører

Traktementet lever naturligvis til fulde op til vores vanlige tilgang til kvalitet. Hos Address sværger vi ikke til nogen bestemt madfilosofi, men tager hellere udgangspunkt i alt dét, der bidrager til smagen. Og vi er blandt de få konferencelokaler i Hellerup, der foretrækker råvarer fra nære leverandører med bæredygtigt fokus. Vi får f.eks. vores okse og kalv fra Grambogaard.

Vi har valgt en række forskellige konferencemuligheder for jer, men imødekommer naturligvis altid individuelle ønsker og behov.

Leder I efter konferencelokaler i Hellerup, så send os en mail eller ring på 39 43 00 83 og få et uforpligtende tilbud.