Julefrokost 2018

Hold Julefrokosten hos Address

En vellykket julefrokost kræver et særligt sted at holde den! Sæt scenen til en vellykket aften på ved at holde julefrokosten hos Address Restaurant & Vinbar.

Leder efter Julefrokost Restaurant i København?

En julefrokost kræver de perfekte rammer. Og et traktement, der kan få gæsterne til at blive ved med at snakke om julefrokosten frem til påske, mindst! På Address Restaurant & Vinbar i Hellerup har vi et nidkært fokus på hver mindste detalje. Så I kan koncentrere jer om at feste.

Afhold Julefrokost i stilfulde omgivelser ned til vandet

Address’ beliggenhed er helt unik. Tæt på vandkanten og Øresunds altid betagende blå. Selv når vinterhimlen er mørk og dramatisk.

Indretningen er i særklasse For med et stilfuldt miks af sofaer i eget design, borde fra Paustian, spejle fra Rue Verte og iøjnefaldende detaljer er det lykkedes at skabe et kosmopolitisk mødested med elegant kant i et afslappet atmosfære – og det er ikke svært at se sin julefrokost i Hellerup i det lys! Og vi har naturligvis pyntet stilfuldt op med Georg Jensens smukke julepynt.

Hos Address sværger vi ikke til nogen bestemt madfilosofi, men tager hellere udgangspunkt i alt dét, der bidrager til smagen – og netop denne kulinariske og veloplagte nysgerrighed, der gør, at vores gæster (og dine!) kommer igen. Vi foretrækker råvarer fra nære leverandører med bæredygtigt fokus. Og kan naturligvis altid tilbyde de dejligste vine fra vores yderst velassorterede vinkort.

Byd selskabet velkommen med et glas Champagne og salte snacks. Og gå til bords og nyd vores sæsonafstemte 3-retters menu med vine, der naturligvis komplementerer hvert smagsindtryk i maden. Og når festen så er på sit højeste åbner vi baren, hvor dine gæster de næste 3 timer kan nyde en række udvalgte cocktails, f.eks. altid stilfulde Old Fashioned, Dark and Stormy og Espresso Martini, sjusser, vin og øl. Og lukker og slukker sent.

Leder I efter den ideelle Julefrokost Restaurant i København? Kontakt os via email eller på telefon 39 43 00 83.

JULEMENU

3 RETTERS JULEMENU SOM SERVERES HVER AFTEN

MENU

RØGET TORSK MED PALMEKÅL, KÆRNEMÆLK OG GRØN OLIE

OKSEMØRBRAD MED BRISSEL, RØDBEDER, KÅL OG PORTVINSSAUCE

MØRK CHOKOLADE PANNA COTTA MED NØDDER OG FLAMBERET ANANAS

445DKK

JULEBUFFET SERVERET VED BORDET

Minimum 10 Personer

FORRET

1.SERVERING

STEGTE OG MARINEREDE SILD

 RØGET NORSK LAKS MED TRØFFEL FLANN

HØNSESALAT MED BACON

HOVEDRET

2. SERVERING

CONFITERET ANDEBRYST MED BAGT RØDBEDE OG GLACE

SØNDERJYSK KÅLPØLSE

FLÆSKESTEG MED ÆBLER OG LØG

BAGTE RODFRUGTER

VARIATION AF KÅL

OVNBAGTE KARTOFLER MED ESTRAGON

3.SERVERING

UDVALG AF OSTE FRA FRANKRIG OG A LA UNIKA

RIS A LA MANDE MED SYLTEDE KIRSEBÆR

525DKK