Restaurant Address

En restaurant ved vandet

Address Restaurant er mere end blot en velsmagende restaurant i København. Address er livskvalitet, madglæde og mødested i ét.

Address byder på et ærligt og bæredygtigt køkken med stor kærlighed til lokale sæsonvarer og til den gode smag.

 

Velsmagende restaurant i København

Velkommen til Address. Et stykke indbydende vandkants-Danmark, hvor stor kogekunst til alle sanserne kombineres med udvalgte vine. Og fuldendes af gæstfrihed og havgus.

Velkomsten er spektakulær. Mødet med 180° betagende udsigt til Øresunds blå kombineret med en stilsikker indretning og sans for alt dét, en ægte storby-fortælling er gjort af. Atmosfæren altid er varm, afslappet og indbydende – uanset selskabets størrelse.

En kulinarisk oplevelse i Tuborg Havn

Høj kvalitet er altid afsættet. Men hos Address sværger vi ikke til nogen bestemt madfilosofi. Vi tager hellere udgangspunkt i alt dét, der bidrager til smagen. Og netop denne veloplagte nysgerrighed, der gør, at vores gæster besøger vores flotte  restaurant i Hellerup igen og igen. Vi er desuden blandt de restauranter i København, der foretrækker at få vores råvarer fra nære leverandører med bæredygtigt fokus. Og vi kan naturligvis altid tilbyde de dejligste vine fra vores yderst velassorterede vinkort.

Address er stedet, hvor I nyder et godt glas vin eller Champagne i baren eller på terrassen ved fyraften – og måske nyder vores delikate snacks eller deler et charcuterie-bræt. Stedet, hvor I nyder et glas at gå hjem på. Og naturligvis også stedet, hvor I kan gå all-in og lade jer forkæle af 3, 4 eller 5 udsøgte retter med vine. Måske akkompagneret af live musik til en af vores musikalske stjerneaftner?

Leder I efter en madoplevelse i stilfulde omgivelser i Københavnsområdet, så er Address det helt rigtige sted!

Sejlere i Tuborg Havn

Sejlerfolket er altid særligt velkommen på ADDRESS

Restauranten i Hellerup ligger lige ved indsejlingen til lystbådehavnen. Endnu en god grund til at sætte stævnen mod Tuborg Havn. Ringer du i god tid, har vi din bestilling klar til at tage med ned i båden.

Vi mødes på Address

Nyt navn, skarpere gastronomisk profil og maksimal luksus lounge-stemning

Address – Tuborg Havns nye mødested