Frokostrestaurant

Spis frokost i stilfulde omgivelser

Leder I efter frokostrestauranter i København, bør I udvide søgeområdet til Hellerup.

For på kajen i Tuborg Havn finder I Address Restaurant & Vinbar og vi byder velkommen med åbne arme i afslappet eksklusiv og international storby-atmosfære – og en udsøgt en kulinarisk frokost.

Frokost i Hellerup? Tuborg Havn!

Address er en perle af en frokostrestaurant i Hellerup’s lækreste beliggenhed… Tuborg Havn – tæt på vandkanten og Øresunds altid betagende blå. Et ideelt sted at nyde sin frokost. Bl.a. på grund af sin placering i forhold til områdets mange virksomheder. Address er derfor et oplagt valg, når frokosten skal foregå ude af huset og I ønsker at lægge ansvaret i hænderne på nogen, der til fulde ved, hvordan man lever op til det! I behøver hverken bruge tid på transport eller parkering, for I kan spadsere direkte herover og hjem igen.

Indretningen er noget for sig. Sofaerne er af eget design og mikset med bl.a. Paustian, Georg Jensen og Rue Verte. Og med er det lykkedes at skabe et kosmopolitisk mødested med elegant kant i et afslappet miljø.

Spis frokost i en afslappet atmosfære lige ned til vandet

Man ligger naturligvis ikke på kanten af Øresund uden at kunne servere noget derfra. Blandt vores delikate snakcs finder du derfor en helt igennem velsmagende og veltilberedt Øresundstorsk som Fish ’n’ Chips med en kold sauce Tatare på friske krydderurter.

Blandt retterne på a la carte-kortet er vores hjemmerørte tatar med sprødstegt kartoffel og et pikant drys af karse. Det velhængte kød af ungokse kommer fra Grambogaard og tataren er blandt vores lette frokostretter som har mange svorne tilhængere! Vi anbefaler et glas Bourgogne Rouge til.

(Næsten) ingen frokost i København uden et stykke udsøgt smørrebrød. I vores fortolkning med et kærligt kig til det klassiske, men vi er tilpas nysgerrige til at give det et nutidigt og klædeligt twist. F.eks. sprødstegt rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og skønne, let syrlige tyttebær. Eller æg med håndpillede rejer, mayonnaise rørt med citron og et gavmildt drys af karse.

På kortet finder I også et Charcuterie-bræt med godt og lækkert fra danske og udelandske producenter af skinke og pølse. Og naturligvis også en 3-retters menu, der kan udvides til 4, hvis I ønsker et stykke ost.

Lækre frokostvine fra vores vinbar

Ønsker I at nyde et glas vin, har vi en række lette frokostvine, der komplimenterer retterne på frokostkortet fortrinligt. Men det kan naturligvis også lade sig gøre blot at nyde lidt mildt brusende mineralvand. Og det ene udelukker naturligvis ikke det andet…

Leder I efter en frokostrestaurant i Hellerup? Book bord online eller kontakt os via mail eller på telefon 39 43 00 83.