
frokost
Spis frokost I stilfulde omgivelser. Leder I efter frokostrestauranter i København, bør I udvide søgeområdet til Hellerup.
For på kajen i Tuborg Havn finder I Address Restaurant og vi byder velkommen med åbne arme
i afslappet, eksklusiv og international storby-atmosfære – og en udsøgt frokost.
snacks
SALTEDE MANDLER | 45
OLIVEN | 45
3 STK / 6 STK ØSTERS – SKALOTTELØG I BANJULES – GRILLET CITRON i 125-240
MEJILLONES – BLÅ MUSLINGER – KARAMELISERET CITRON – GRILLET BRØD | 120
VENTRESCA DE ATUN – TUN – OLIVEN OLIE – RISTET BRØD | 125
ANCHOVIES – KARAMELISERET CITRON – GRILLET BRØD | 125
30G KAVIAR SERVERES KLASSISK
GASTRO UNIKA – PISKET CREME FRAICHE – RØDLØG – PURLØG – BLINIS | 645
frokost retter
KAMMUSLING SOUFFLE – HUMMERBISQUE – URTER BRUNOISE – SPRØDT BRØD – KRYDDER | 225
KLASSISK LAKSETATAR – SMÅ SALATER – 48% CREME FRAICHE – SPRØDT BRØD | 175
FOIE GRAS AU TORCHON – ABRIKOS PURÉ – SAUTERNE GELE | 185
CÆSARSALAT – FRANSK KYLLING – 18 MÅNADENS PARMESAN – HVIDLØGS CROUTONS | 245
KLASSISK TATAR AF CHOKO FODRET OKSE INDELÅR – KAPERS – RØDLØG – PICKLES – PEBERROD – ÆGGEBLOMME | 245
PARISERBØF AF CHOKO FODRET OKSE INDELÅR – KAPERS – RØDLØG – PICKLES – PEBERROD – ÆGGEBLOMME | 255
ENGELSK BØF – BLØDE LØG – AGURKESALAT – KARTOFLER | 275
Ved siden af
Pommes frites – mayo | 65
Grøn salat | 65
Smørrebrød
KARRY SILD – KAPERS – SMILENDE ÆG – RØDLØG | 105
RUTHS KRYDDER SILD – CREME FRAICHE 48% – RÅ ÆGGEBLOMME – RØDLØG – DILD | 115
RØRT TASKEKRABBE – AVOCADO CREME – AVOCADO – GRILLEDE FORÅRSLØG – KORIANDER – KARSE – | 195
ÆG & REJER – MAYO – URTER | 125
50 G HÅNDPILLEDE REJER – ØKOGISK FRITERET ÆG – BRIOCHE – DILD | 215
PANERET RØDSPÆTTEFILET – REJER – MAYONNAISE – CITRON | 160
MEUNIERE STEGT RØDSPÆTTE – REMOULADE – AGURKESALAT | 145
DYRLÆGENS NATMAD – LEVERPOSTEJ – SKY – SALTKØD – KARSE | 145
HJEMMELAVET RULLEPØLSE – RØDLØG – SKY – KARSE | 145
HØNSESALAT – SVAMPE – ÆBLE – SENNEP – SKAGEN SKINKE – KARSE | 125
Ost
GORGONZOLA – RÅ ÆGGEBLOMME – RØDLØG – RISTET RUGBRØD | 165
Dessert
FRITERET CAMEMBERT – SOLBÆR – RISTET BRIOCHE | 145
CREME BRULEÉ – TAHITI VANILLE – OKØLOGISK IS | 145
STICKY TOFFEEPUDDING A LA SOUFLE – VANILJE IS | 145
SØDT | 85
English Menu
snacks
SALTED ALMONDS | 45
OLIVES | 45
30G CAVIAR SERVED CLASSIC
GASTRO UNIKA – WHIPPED CREAM – RED ONION – CHIVES – BLINIS | 645
Lunch Courses
SCALLOP SOUFFLÉ – LOBSTER BISQUE – HERB BRUNOISE – CRISPY BREAD | 225
SALMON TARTARE – SMALL SALAD – 48% CREME FRAICHE – CRISPY BREAD | 175
FOIE GRAS AU TORCHON – APRICOT PURÉ – SAUTERNE GELÉ | 185
CAESER SALAD – FRENCH CHICKEN – 18 MONTH PARMESAN – GARLIC CROUTONS | 245
CLASSIC TARTARE -OF CHOCOLATE FED BEEF – CAPERS – RED ONION – PICKLES – HORSERADISH – EGG YOLK | 245
PARISIAN STEAK -OF CHOCOLATE FED BEEF – CAPERS – RED ONION – PICKLES – HORSERADISH – EGG YOLK | 255
ENGLISH BEEF – SOFT FRIED ONIONS – CUCUMBER SALAD – POTATOES | 275
Sides
CRISPY FRIES – MAYO | 65
GREEN SALAT | 65
Open Sandwiches
CURRIED HERRING – CAPERS – SMILING EGG – RED ONION -DILL | 105
RUTHS SPICED HERRING – CREME FRAICHE 48% – RAW EGG YOLK – RED ONION – WARM POTATOES – DILL | 115
MIXED WHITE CRAB – AVOCADO CREAM – AVOCADO – GRILLED SPRING ONION – CORIANDER – CRESS | 195
EGG & SHRIMP – MAYO – HERBS | 125
50G HAND PEELED SHRIMPS – BRIOCHE – PANKO EGG MAYO | 215
FILET OF PLAICE – SHRIMPS – MAYONNAISE | 160
MEUNIERE FRIED PLAICE – REMOULADE – CUCUMBER SALAD | 145
LIVER PATÉ – SALTED BEEF – CRESS | 165
HOMEMADE PORCHETTA – RED ONION – CRESS | 135
CHICKEN SALAD – MUSHROOM – APPLE – MUSTARD – BACON – CRESS | 125
Cheese
BRIE DE MEAUX – TRUFFLE – SALAD – GRILLED BREAD | 165
Dessert
FRIED CAMEMBERT – BLACK CURRANTS – TOASTED BRIOCHE | 145
CREME BRULEÉ – TAHITI VANILLE – ORGANIC VANILLA ICE CREAM | 145
STICKY TOFFEE PUDDING A LA SOUFFLE – VANILLE ICE CREAM | 145
PETIT FOUR | 85