frokost

Spis frokost I stilfulde omgivelser. Leder I efter frokostrestauranter i København, bør I udvide søgeområdet til Hellerup.
For på kajen i Tuborg Havn finder I Address Restaurant og vi byder velkommen med åbne arme
i afslappet, eksklusiv og international storby-atmosfære – og en udsøgt frokost.

snacks

SALTEDE MANDLER
   |   45

OLIVEN   |   45

GLASKÅL – DILD – YUZU CREME    |   165

3 STK ØsterS – FLØDE – PURLØGSOLIE    i  125

KRUSTADE – LØGROM – RYGEOST – LØVSTIKKE     |   135

30G KAVIAR SERVERES KLASSISK

BAERI   |   645

OSCIETRA   |   810

GOLD   |   745

frokost retter

HAMACHI – STIKKELSBÆR – SESAM – AGURK  |   175

HØJREB – RØD ENDIVE – BROMBÆR GLACE   |   415

Ved siden af

Pommes frites – mayo  |  65

Grøn salat  | 65

Smørrebrød

SILD -PISKE CREME FRAICHE – RØDBEDE – KOGTE ÆG  |   105

ÆG – REJER – SPRØDE LØG – CITRONMAYO    |   125

PANERET RØDSPÆTTEFILET – REMOULADE – TYTTEBÆR – FRITERET KAPERS   |   135

PANERET RØDSPÆTTEFILET – REJER – MAYONNAISE    |   145

ADDRESS KARTOFFELMAD – LØG – BACON – MAYONNAISE   |   115

ROASTBEEF – LØGPURÉE – FRITEREDE LØG – FOIE GRAS SAUCE  – SPEJLÆG   |   125

RØRT TATAR – PEBERROD – KARSE  – KARTOFFELCHIPS |   125

HÅNDPILLEDE REJER – TOAST – CITRONMAYO |   165

Ost

3 slags oste – TYTTEBÆR – SMØRRISTET RUGBRØD   |  165

 

 

Dessert

HINDBÆRTÆRTE – YOPOL – YOGURT SORBET   |   145

BLÅBÆR – PARFAIT – BRÆNDT HVID CHOKOLADE |   145

SØDT   |   65

English Menu

snacks

SALTED ALMONDS   |   45

OLIVES   |   45

GLASS CABBAGE – DILL – YUZU CREAM    |   75

3 OYSTERS – CREAM – CHIVE OIL    |   125

CRUSTADE – SALMON ROE – CREAM CHEESE – LOVAGE     |   135

30G CAVIAR SERVED CLASSIC

Baeri   |   645

oscietra   |   810

gold   |   745

Lunch Courses

YELLOW TAIL – GOOSEBERRIES – SESAME – CUCUMBER     | 175

7 BONE STEAK – RED ENDIVE – BLACKBERRY GLACE    |   415

Sides

CRISPY FRIES – MAYO  |  65

GREEN SALAT  |  65

Open Sandwiches

HERRING – WHIPPED CREME FRAICHE – BEETROOT – EGG   |   105

EGG – REJER – CRISPY ONION – LEMON MAYO    |   125

PAN FRIED FILET OF PLAICE – REMOULADE – LINGONBERRIES  – FRIED CAPERS   |   125

FILET OF PLAICE – SHRIMPS – MAYONNAISE   |   145

POTATO – ONION – BACON – MAYONNAISE   |   115

ROAST BEEF – ONION PURÉE – CRISPY ONIONS – FOIE GRAS SAUCE – FRIED EGG  –   |   125

MIXED TARTARE – HORSERADISH  – CRESS – POTATO CHIPS   |   125

HAND PEELED SHRIMPS – TOAST – LEMON MAYO  |   165

Cheese

3 TYPES CHEESE – LINGONBERRIES  – BUTTERED RYE BREAD   |  165

Dessert

RASPBERRY TART – YOPOL – YOGHURT SORBET    |   145

BLUE BERRY – PARFAIT – BURNT WHITE CHOCOLATE   |   145

PETIT FOUR    |   65