frokost

Spis frokost I stilfulde omgivelser. Leder I efter frokostrestauranter i København, bør I udvide søgeområdet til Hellerup.
For på kajen i Tuborg Havn finder I Address Restaurant og vi byder velkommen med åbne arme
i afslappet, eksklusiv og international storby-atmosfære – og en udsøgt frokost.

snacks

SALTEDE MANDLER
   |   45

OLIVEN   |   45

3 STK / 6 STK ØSTERS – SKALOTTELØG I BANJULES – GRILLET CITRON i  125-240

MEJILLONES – BLÅ MUSLINGER – KARAMELISERET CITRON – GRILLET BRØD |   120

VENTRESCA DE ATUN – TUN – OLIVEN OLIE – RISTET BRØD  |   125

ANCHOVIES – KARAMELISERET CITRON – GRILLET BRØD |   125

30G KAVIAR SERVERES KLASSISK

GASTRO UNIKA – PISKET CREME FRAICHE – RØDLØG – PURLØG – BLINIS    |   645

frokost retter

KAMMUSLING SOUFFLE – HUMMERBISQUE – URTER BRUNOISE – SPRØDT BRØD – KRYDDER   |   225

KLASSISK LAKSETATAR – SMÅ SALATER – 48% CREME FRAICHE – SPRØDT BRØD      |   175

FOIE GRAS AU TORCHON – ABRIKOS PURÉ – SAUTERNE GELE     |   185

CÆSARSALAT – FRANSK KYLLING – 18 MÅNADENS PARMESAN – HVIDLØGS CROUTONS     |   245

KLASSISK TATAR AF CHOKO FODRET OKSE INDELÅR – KAPERS – RØDLØG – PICKLES – PEBERROD – ÆGGEBLOMME     |   245

PARISERBØF AF CHOKO FODRET OKSE INDELÅR – KAPERS – RØDLØG – PICKLES – PEBERROD – ÆGGEBLOMME     |   255

ENGELSK BØF – BLØDE LØG – AGURKESALAT – KARTOFLER |   275

Ved siden af

Pommes frites – mayo  |  65

Grøn salat  | 65

Smørrebrød

KARRY SILD – KAPERS – SMILENDE ÆG – RØDLØG   |   105 

RUTHS KRYDDER SILD – CREME FRAICHE 48% – RÅ ÆGGEBLOMME – RØDLØG – DILD    |   115

RØRT TASKEKRABBE – AVOCADO CREME – AVOCADO – GRILLEDE FORÅRSLØG – KORIANDER – KARSE –   |   195

ÆG & REJER – MAYO – URTER  |   125

50 G HÅNDPILLEDE REJER – ØKOGISK FRITERET ÆG – BRIOCHE – DILD |   215

PANERET RØDSPÆTTEFILET – REJER – MAYONNAISE    – CITRON |   160

MEUNIERE STEGT RØDSPÆTTE – REMOULADE – AGURKESALAT |   145

DYRLÆGENS NATMAD – LEVERPOSTEJ – SKY – SALTKØD – KARSE  |   145

HJEMMELAVET RULLEPØLSE – RØDLØG – SKY – KARSE  |   145

HØNSESALAT – SVAMPE – ÆBLE – SENNEP – SKAGEN SKINKE – KARSE    |   125

Ost

GORGONZOLA – RÅ ÆGGEBLOMME – RØDLØG – RISTET RUGBRØD  |  165

 

 

Dessert

FRITERET CAMEMBERT – SOLBÆR – RISTET BRIOCHE    |   145

CREME BRULEÉ – TAHITI VANILLE – OKØLOGISK IS  |   145

STICKY TOFFEEPUDDING A LA SOUFLE – VANILJE IS  |   145

SØDT   |   85


English Menu

snacks

SALTED ALMONDS   |   45

OLIVES   |   45

MEJILLONES – BLUE MUSSELS – CARAMELISED LEMON – GRILLED BREAD |   120
 
VENTRESCA DE ATUN – TUNA – OLIVE OIL – TOASTED BREAD   |   125
 
ANCHOVIES – CARAMELISED LEMON – GRILLED  BREAD   |   125
 
 3 / 6 OYSTERS – SHALLOT ONIONS IN BANJULES VINEGAR  – GRILLED LEMON     |   125 – 240
 

30G CAVIAR SERVED CLASSIC

GASTRO UNIKA – WHIPPED CREAM – RED ONION – CHIVES – BLINIS   |   645

Lunch Courses

SCALLOP SOUFFLÉ – LOBSTER BISQUE – HERB BRUNOISE – CRISPY BREAD    | 225

SALMON TARTARE – SMALL SALAD – 48% CREME FRAICHE – CRISPY BREAD   |   175

FOIE GRAS AU TORCHON – APRICOT PURÉ – SAUTERNE GELÉ  |   185 

CAESER SALAD – FRENCH CHICKEN – 18 MONTH PARMESAN – GARLIC CROUTONS |   245

CLASSIC TARTARE -OF CHOCOLATE FED BEEF – CAPERS – RED ONION – PICKLES – HORSERADISH – EGG YOLK |   245

PARISIAN STEAK  -OF CHOCOLATE FED BEEF – CAPERS – RED ONION – PICKLES – HORSERADISH – EGG YOLK |   255

ENGLISH BEEF – SOFT FRIED ONIONS – CUCUMBER SALAD – POTATOES  |   275

Sides

CRISPY FRIES – MAYO  |  65

GREEN SALAT  |  65

Open Sandwiches

CURRIED HERRING – CAPERS – SMILING EGG – RED ONION -DILL   |   105

RUTHS SPICED HERRING – CREME FRAICHE 48% – RAW EGG YOLK – RED ONION – WARM POTATOES – DILL |   115

MIXED WHITE CRAB – AVOCADO CREAM – AVOCADO – GRILLED SPRING ONION – CORIANDER – CRESS   |   195

EGG & SHRIMP – MAYO – HERBS  |   125

50G HAND PEELED SHRIMPS –  BRIOCHE – PANKO EGG MAYO   |   215

FILET OF PLAICE – SHRIMPS – MAYONNAISE    |   160 

MEUNIERE FRIED PLAICE – REMOULADE – CUCUMBER SALAD  |   145

LIVER PATÉ – SALTED BEEF – CRESS   |   165 

HOMEMADE PORCHETTA – RED ONION – CRESS   |   135

CHICKEN SALAD – MUSHROOM – APPLE – MUSTARD – BACON – CRESS    |   125

Cheese

BRIE DE MEAUX – TRUFFLE – SALAD – GRILLED BREAD    |  165

Dessert

FRIED CAMEMBERT – BLACK CURRANTS – TOASTED BRIOCHE     |   145

CREME BRULEÉ – TAHITI VANILLE – ORGANIC VANILLA ICE CREAM    |   145

STICKY TOFFEE PUDDING A LA  SOUFFLE – VANILLE ICE CREAM      |   145

PETIT FOUR    |   85