frokost

Spis frokost I stilfulde omgivelser. Leder I efter frokostrestauranter i København, bør I udvide søgeområdet til Hellerup.
For på kajen i Tuborg Havn finder I Address Restaurant og vi byder velkommen med åbne arme
i afslappet, eksklusiv og international storby-atmosfære – og en udsøgt frokost.

snacks

SALTEDE MANDLER
   |   45

OLIVEN   |   45

IBERICO   |   165

VAGTELLÅR – BAREBQUE|   75

3 STK ØsterS – GILLARDEAU – NATURAL   i   125

CROQUETTER – trøffel – risotto   |   100

30G KAVIAR SERVERES KLASSISK

BAERI   |   365

WHITE STURGEON   |   455

OSCIETRA   |   545

GOLD   |   695

15g KAVIAR TASTING
THE WHOLE LOT   |   1395

frokost retter

RØGET LAKS – STUVET SPINAT – PORCHERET ÆG |   155

Cremet hummerbisque – kammusling – purløg |   175

PARISERBØF – ÆGGEBLOMME – PICKLES – KAPERS – RØDBEDE – PEBERROD   |   165

SPIDSKÅLSSALAT – LAKS – RYGEOST – AGURK |   175

Ved siden af

Pommes frites – mayo  |  65

Grøn salat  | 65

Smørrebrød

MARINERET SILD -LØG – KAPERS – DILD   |   105

KARRY SILD – ÆBLE – LØG – RADISSE – KAPERS    |   105

AVOCADO – KRABBE – RØDLØG -URTER |   195

SMØRSTEGT RØDSPÆTTEFILET – REMOULADE – TYTTEBÆR – FRITERET KAPERS   |   135

PANERET RØDSPÆTTEFILET – REJER – MAYONNAISE    |   145

REJEMAD – SMØRSTEGT TOAST   |   145

ÆG – REJER – TOMAT – MAYONNAISE   |   
125

ADDRESS KARTOFFELMAD – LØG – BACON – MAYONNAISE   |   115

ROASTBEEF – REMOULADE – FRITEREDE LØG – PEBERROD – SYLTET AGURK   |   125

HØNSESALAT – SVAMPE – BACON   |   125

KLASSISK TATAR – ÆGGE BLOMME – PICKLES – KAPERS – RØDBEDE – PEBERROD   |   135

RØRT TATAR – ÆGGEBLOMME – KARSE   |   125

RULLEPØLSE – SENNEP – SKY – LØG – KARSE  |  135

SKINKESALAT – TOMAT – PURLØG  |  135

CAMEMBERT FRITES – SMØRSTEGT TOAST -SØLBÆR   |   125

Ost

3 slags oste – condiment – knækbrød  |  125

Dessert

BABA AU RHUM – VANILJEIS – PASSION    |   125

CITRONMOUSSE – HINDBÆR – KARAMEL  |   125

3 SLAGS IS |   125

SØDT   |   65


English Menu

snacks

SALTED ALMONDS   |   45

OLIVES   |   45

 
IBERICO   |   125
 
 

QUAIL – BARBEQUE  |   85

 3 OYSTERS – GILLARDEAU – NATURAL   |   125

CROQUETTE – RISOTTO – MUSHROOM   |   100

30G CAVIAR SERVED CLASSIC

Baeri   |   365

white sturgeon   |   455

oscietra   |   545

gold   |   695

15G CAVIAR TASTING
the whole lot   |   1395

Lunch Courses

SMOKED SALMON – SPINACH – POACJED EGG | 155

CREAMY LOBSTER BISQUE – SCALLOPS – CHIVES |   155

PARISIAN BEEF – EGG YOLK – PICKLES – CAPERS – BEETROOT – HORSERADISH   |   165

CABBAGE SALAD – SALMON – SMOKED CHEESE – CUCUMBER   |   175

Sides

CRISPY FRIES – MAYO  |  65

GREEN SALAT  |  65

Open Sandwiches

MARINATED HERRING – ONION – CAPERS – DILL|   105

CURRIED HERRING – APPLE – ONION – RADISH – CAPERS   |   105

AVOCADO – CRAB – RED ONION – HERBS  |   195

PAN FRIED FILET OF PLAICE – REMOULADE – LINGONBERRIES  – FRIED CAPERS   |   125

FILET OF PLAICE – SHRIMPS – MAYONNAISE   |   145

SHRIMP – BUTTER TOAST   |   115

EGG – SHRIMP – TOMATO – MAYONNAISE   |   120

POTATO – ONION – BACON – MAYONNAISE   |   115

ROAST BEEF – REMOULADE – FRIED ONIONS – HORSERADISH – PICKLED CUCUMBER   |   125

CHICKEN SALAD – MUSHROOM – BACON   |   125

CLASSIC TARTARE – EGG YOLK – PICKLES – CAPERS – BEETROOT – HORSERADISH   |   135

MIXED TARTARE – EGG YOLK – CRESS   |   125

ROLLED SAUSAGE – MUSTARD – ONION – CRESS |   135

HAM SALAD – TOMATO – CHIVES   |   135

CAMEMBERT FRITES – BUTTER TOAST – BERRIES  |   125

Cheese

3 TYPES CHEESE – condiment – CRAKKER BREAD  |  125

Dessert

BABA AU RHUM – VANILLA ICE CREAM  – PASSION    |   125

LEMON MOUSSE – RASPBERRY – CARAMEL |   125

3 TYPES ICE CREAM |   125

PETIT FOUR    |   65