frokost

Spis frokost I stilfulde omgivelser. Leder I efter frokostrestauranter i København, bør I udvide søgeområdet til Hellerup.
For på kajen i Tuborg Havn finder I Address Restaurant og vi byder velkommen med åbne arme
i afslappet, eksklusiv og international storby-atmosfære – og en udsøgt frokost.

snacks

SALTEDE MANDLER
   |   45

OLIVEN   |   45

3 STK / 6 STK ØsterS – SKALOTTELØG I BANJULES – GRILLET CITRON i  125-240

MEJILLONES – BLÅ MUSLINGER – KARAMELISED CITRON – GRILLET BRØD |   120

VENTRESCA DE ATUN – TUN – OLIVEN OLIE – RISTET BRØD  |   125

ANCHOVIES – KARAMELISED CITRON – GRILLET BRØD |   125

30G KAVIAR SERVERES KLASSISK

GASTRO UNIKA – PISKEDE CREME FRAICHE – RØDLØG – PURLØG – BLINIS    |   645

frokost retter

KRABBE BISQUE -KRABBE CANNELLONI |   195

TUN TATAR – AVOCADO – MISO – SESAM – KORIANDER     |   145

CæSERSALAT – FRANSK KYLLING – 18 MÅNADERS PARMESAN – HVIDLØGS CROUTONS     |   245

KLASSISK TATAR AF CHOKO FODRET OKSE INDELÅR – KAPERS – RØDLØG – PICKLES – PEBERROD – ÆGGEBLOMME     |   245

PARISerBØF AF CHOKO FODRET OKSE INDELÅR – KAPERS – RØDLØG – PICKLES – PEBERROD – ÆGGEBLOMME     |   255

 STEAK AU FRITes – BEARNAISE – SALAD   |   275

Ved siden af

Pommes frites – mayo  |  65

Grøn salat  | 65

Smørrebrød

KARRY SILD – KAPERS – SMILENDE ÆG – RØDLØG   |   105

STEGT SILD – RØDBEDER – KAPERS – PEBERROD – LØG   |   115

gravad laks – ræve – dressing – ristet surbrød   |   135

50 G HÅNDPILLEDE REJER – ØKOOGISK FRITERET ÆG – BRIOCHE – DILD |   215

PANERET RØDSPÆTTEFILET – REJER – MAYONNAISE    – CITRON |   160

LUN LIVERPOSTEJ – SVAMPE – AGURKESALAT -RISTET SKAGEN SKINKE |   125

RIBBENSTEG – RØDKÅL – AGURKESALAT – APPELSIN |   155

CONFFITERET CANNETTELÅR – RØDKÅL – AGURKESALAT – BRUN SOVS |   165

HØNSESALAT – SVAMPE – ÆBLE – SENNEP – SKAGEN SKINKE – KARSE    |   125

Ost

BRIE DE MEAUX – TRØFFEL – FELDT SALAT – GRILLET BRØD |  165

 

 

Dessert

FRITERET CAMEMBERT – SOLBÆR – RISTET BRIOCHE    |   145

CREME BRULEÉ – TAHITI VANILLE – OKØLOGISK IS  |   145

RIS A LA MANDE – KIRSEBÆR – MANDLER |   145

 

SØDT   |   85


English Menu

snacks

SALTED ALMONDS   |   45

OLIVES   |   45

MEJILLONES – BLUE MUSSELS – CARAMELISED LEMON – GRILLED BREAD |   120
 
VENTRESCA DE ATUN – TUNA – OLIVE OIL – TOASTED BREAD   |   125
 
ANCHOVIES – CARAMELISED LEMON – GRILLED  BREAD   |   125
 
 3 / 6 OYSTERS – SHALLOT ONIONS IN BANJULES VINEGAR  – GRILLED LEMON     |   125 – 240
 

30G CAVIAR SERVED CLASSIC

GASTRO UNIKA – WHIPPED CREAM – RED ONION – CHIVES – BLINIS   |   645

Lunch Courses

CRAB BISQUE – CRAB CANNELLONI  | 195

TUNA TARTARE – AVOCADO – MISO – SESAM – CORIANDER    |   145 

CAESER SALAD – FRENCH CHICKEN – 18 MONTH PARMESAN – GARLIC CROUTONS |   245

CLASSIC TARTARE -OF CHOCOLATE FED BEEF – CAPERS – RED ONION – PICKLES – HORSERADISH – EGG YOLK |   245

PARISIAN STEAK  -OF CHOCOLATE FED BEEF – CAPERS – RED ONION – PICKLES – HORSERADISH – EGG YOLK |   255

STEAK AU FRIT – BEARNAISE – SALAD  |   275

Sides

CRISPY FRIES – MAYO  |  65

GREEN SALAT  |  65

Open Sandwiches

CURRIED HERRING – CAPERS – SMILING EGG – RED ONION -DILL   |   105

FRIED HERRING – BEETROOT – CAPERS – HORSERADISH – ONION |   115

SALTED SALMON – DILL DRESSING -SOURBREAD  |   165

50G HAND PEELED SHRIMPS – ORGANIC PANKO FRIED EGG – BRIOCHE – MAYO   |   215

FILET OF PLAICE – SHRIMPS – MAYONNAISE    |   165 

WARM LIVER PATÉ – MUSHROOMS – CUCUMBER SALAD – SKAGEN HAM  |   125

PORK CRACKLING – RED CABBAGE – CUCUMBER SALAD – ORANGE |   155 

CONFIT OF DUCK – RED CABBAGE – CUCUMBER SALAD – BROWN SAUCE  |   165

CHICKEN SALAD – MUSHROOM – APPLE – MUSTARD – SKAGEN BACON – CRESS    |   125

Cheese

BRIE DE MEAUX – TRUFFLE – SALAD – GRILLED BREAD    |  165

Dessert

FRIED CAMEMBERT – BLACK CURRANTS – TOASTED BRIOCHE     |   145

CREME BRULEÉ – TAHITI VANILLE – ORGANIC VANILLA ICE CREAM    |   145

RIS A LA MANDE – CHERRY SAUCE – ALMOND 

PETIT FOUR    |   85