TUBORG HAVNEPARK 15 • 2900 HELLERUP
Restaurant
Bar
Frokost
11.30 - 15.00
Aften
17.30 - 21.30
Mandag - Fredag
10.00 - 23.00
Lørdag & Søndag
11.30 - 23.00

Festlokaler i København ved vandet

Hold festen et særligt sted

At holde en fest behøver ingen særlig anledning. Blot et særligt sted at holde den!

Velkommen til jeres festlokaler i København: Address Restaurant & Vinbar.

Festlokaler i Hellerup? Address Restaurant!

Man lægger altså ikke sin fest i hænderne på hvem-som-helst og et hvilket-som-helst festlokale i Købehavn! De skal søreme kunne levere. Med de perfekte rammer. Og et traktement, der kan få gæsterne til at blive ved med at vende tilbage til at snakke om festen længe efter den er overstået! På Address Restaurant & Vinbar har vi et nidkært fokus på hver mindste detalje. Så du kan slappe af i værtsrollen og få snakket med dine gæster.

Stilfulde Festlokaler med en ekstraordinær udsigt

Og lad os bare være ærlige. Omgivelserne er en foræring! For Address’ beliggenhed er mageløs. Tæt på vandkanten og Øresunds altid betagende blå.

Indretningen er i særklasse. Og med et stilsikkert miks af sofaer i eget design, borde fra Paustian og iøjnefaldende detaljer er det lykkedes at skabe et kosmopolitisk mødested med elegant kant i et afslappet atmosfære.

Hos Address sværger vi ikke til nogen bestemt madfilosofi, men tager hellere udgangspunkt i alt dét, der bidrager til smagen – og det er netop denne kulinariske og veloplagte nysgerrighed, der gør, at vores gæster (og dine!) kommer igen. Vi er desuden blandt de få festlokaler i Hellerup, der foretrækker råvarer fra nære leverandører med bæredygtigt fokus.

Og vi kan naturligvis altid tilbyde dejlige vine fra vores yderst velassorterede vinkort.

Byd dit selskab velkommen med et glas Champagne og salte snacks, f.eks. på vores overdækkede terrassedæk. Og gå til bords og nyd vores sæsonafstemte 3-retters menu med vine, der naturligvis komplementerer hvert smagsindtryk i maden. Og når festen så er på sit højeste åbner vi baren, hvor dine gæster de næste 3 timer kan nyde en række udvalgte cocktails, f.eks. altid stilfulde Old Fashioned, Dark and Stormy og Espresso Martini, sjusser, vin og øl. Og lukker og slukker sent.

Alt sammen til 1.495,- pr. Person.

Leder I efter festlokaler i Hellerup? Kontakt os via email eller på telefon 39 43 00 83.