Hold Mortensaften hos Address

Mortensaften 2018

Hos Restaurant Address elsker vi traditioner, og Mortens Aften er ingen undtagelse

Til denne aften har vores køkkenchef sammensat en særlig menu til dig og dine gæster. Nyd en eksklusiv 3-retters menu efter de klassiske forskrifter, men i en moderne nyfortolkning – og naturligvis gerne ledsaget af vine fra vores velassorterede udvalg. Vi starter kl. 18 og glæder os til at se jer til en hyggelig aften!

MORTENSAFTEN MENU

Glaseret kalvebrisler – rødbeder – tørret/saltet andehjertet – brunet smør

Andebryst – kål – svesker – terrin

Pærer – chokolade – rosmarin

445DKK

AFHOLD MORTENSAFTEN I STILFULDE OMGIVELSER NED TIL VANDET

Address’ beliggenhed er helt unik. Tæt på vandkanten og Øresunds altid betagende vand – selv når vinterhimlen er mørk og dramatisk. Indretningen er i særklasse med et stilfuldt miks af sofaer i eget design, borde fra Paustian, spejle fra Rue Verte og iøjnefaldende detaljer er det lykkedes at skabe et kosmopolitisk mødested med elegant kant i en afslappet atmosfære – og det er ikke svært at forestille sig en hyggelig aften i Hellerup i det lys!

Hos Address sværger vi ikke til nogen bestemt madfilosofi, men tager udgangspunkt i alt dét, der bidrager til smagen – og netop denne kulinariske og veloplagte nysgerrighed, der gør, at vores gæster (og dine) kommer igen. Vi foretrækker råvarer fra nære leverandører med et bæredygtigt fokus. Og kan naturligvis altid tilbyde de dejligste vine fra vores velassorterede vinkort.

HOLD DIG OPDATERET MED VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag månedens tilbud og inspiration før alle andre