Serveres indtil 22. december

Julefrokost 2019

HOLD DIN JULEFROKOST PÅ RESTAURANT ADDRESS

Når du holder din julefrokost på Restaurant Address kan du vælge mellem en smagfuld julemenu, som er særligt udvalgt af vores køkkenchef, og en klassisk julebuffet med alle vores elskede juleretter.

JULEMENU

JULEMENU – SERVERES HVER AFTEN

FORRET

KRABBE – ÆBLE – DAIKON – LIME  – DILD

MELLEMRET

HELLEFLYNDER – GLASKÅL – SYRNET FLØDE – ESTRAGON – MUSLING

HOVEDRET

ANDECONFIT – BRØNDKARSE – RØDBEDE – ANIS

DESSERT

RIS – KIRSEBÆR – CHOKOLADE – MARCIPAN – OXALYS

 

3 RETTER 445,-

4 RETTER 495,-

 

 

KOM TIL JULEFROKOST I STILFULDE OMGIVELSER NED TIL VANDET

Address’ beliggenhed er helt unik. Tæt på vandkanten og Øresunds altid betagende vand – selv når vinterhimlen er mørk og dramatisk. Indretningen er i særklasse med et stilfuldt miks af sofaer i eget design, borde fra Paustian, spejle fra Rue Verte og iøjnefaldende detaljer er det lykkedes at skabe et kosmopolitisk mødested med elegant kant i en afslappet atmosfære. I det lys er det er ikke svært at forestille sig en hyggelig julefrokost hos Address i Hellerup, hvor vi har pyntet stilfuldt op med Georg Jensens smukke julepynt.

Hos Address sværger vi ikke til nogen bestemt madfilosofi, men tager udgangspunkt i alt dét, der bidrager til smagen – og netop denne kulinariske og veloplagte nysgerrighed, der gør, at vores gæster (og dine) kommer igen. Vi foretrækker råvarer fra nære leverandører med et bæredygtigt fokus. Og kan naturligvis altid tilbyde de dejligste vine fra vores velassorterede vinkort.

HOLD DIG OPDATERET MED VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag månedens tilbud og inspiration før alle andre