TUBORG HAVNEPARK 15 • 2900 HELLERUP
Restaurant
Bar
Frokost
11.30 - 15.00
Aften
17.30 - 21.30
Mandag - Fredag
10.00 - 23.00
Lørdag & Søndag
11.30 - 23.00

Eksklusive Selskabslokaler

En kulinarisk oplevelse ved vandet

Jubilæer, konfirmationer, runde fødselsdage og særlige mærkedage fortjener alle at blive fejret. Og at blive lagt i hænderne på nogen, der ved hvordan! Hos Address Restaurant er jeres selskab sikret en ekstraordinær aften i stilfulde omgivelser.

Eksklusive Bryllupslokaler

Afhold bryllup med udsigt over vandet

Der er rift om de gode bryllupslokaler i København! I skal finde et magisk sted, der både kan leve op til jeres meget høje forventninger til rammen. Og som ved, hvad det vil sige at stå med ansvaret for så vigtig en begivenhed. Et sådant et sted ligger i Tuborg Havn: Address Restaurant & Vinbar.

Festlokaler i København ved vandet

Hold festen et særligt sted

At holde en fest behøver ingen særlig anledning. Blot et særligt sted at holde den! Velkommen til jeres festlokaler i København: Address Restaurant & Vinbar.

En aften på Address

At holde en fest behøver ingen særlig anledning. Blot et særligt sted at holde den! Hos Address Restaurant har vi fokus på hver mindste detalje, så du kan slappe af i værtsrollen og få snakket med dine gæster.

Se menu

Konfirmation på Address

En konfirmation er en helt særlig dag, der fortjener at blive fejret. Hos Restaurant Address er jeres selskab sikret en ekstraordinær dag eller aften i stilfulde omgivelser.

Se menu

Vores brunch

Jubilæer, runde fødselsdage og særlige mærkedage kan fejres på Restaurant Address med lækker brunch i flotte omgivelser. Nyd havudsigten og selskabet - så sørger vi for resten.

Se menu

Vores buffet

På Restaurant Address har vi ikke nogen bestemt madfilosofi, men tager hellere udgangspunkt i alt dét, der bidrager til smagen. Og vores sæsonafstemte buffet bugner af kulinarisk og veloplagt nysgerrighed.

Se menu