Eksklusive Selskabslokaler

En kulinarisk oplevelse ved vandet

Mindeværdige begivenheder som konfirmationer, jubilæer, fødselsdage og særlige mærkedage fortjener alle at blive fejret med stil: Hos Address Restaurant & Vinbar får I en ekstraordinær aften i smukke omgivelser med masser af velsmag på tallerkener og i glas.

Magiske bryllupslokaler

HOLD BRYLLUP i KØBENHAVN MED UDSIGT OVER VANDET

Address Restaurant & Vinbar danner nogle af de mest magiske bryllupsrammer i byen med kig til Øresund, stilfuld indretning, sublimt køkken og et personale, der har års erfaring med at afholde jeres livs aften med både charme og højt serviceniveau. Men husk at booke i god tid. Der er nemlig rift om de gode bryllupslokaler.

Festlokaler i København ved vandet

Hold festen et særligt sted

Hos Address Restaurant & Vinbar finder du nogle af de mest stilfulde festlokaler i København: Vi har alt, hvad I behøver for at feste – fra gourmetmad og drinks til et stort dansegulv, der gerne må danses på til den lyse morgen.

En aften på Address

At holde en fest behøver ingen særlig anledning. Blot et særligt sted at holde den! Hos Address Restaurant har vi fokus på hver mindste detalje, så du kan slappe af i værtsrollen og få snakket med dine gæster.

Se menu

Konfirmation på Address

En konfirmation er en helt særlig dag, der fortjener at blive fejret. Hos Restaurant Address er jeres selskab sikret en ekstraordinær dag eller aften i stilfulde omgivelser.

Se menu

Vores brunch

Jubilæer, runde fødselsdage og særlige mærkedage kan fejres på Restaurant Address med lækker brunch i flotte omgivelser. Nyd havudsigten og selskabet - så sørger vi for resten.

Se menu

Vores buffet

På Restaurant Address har vi ikke nogen bestemt madfilosofi, men tager hellere udgangspunkt i alt dét, der bidrager til smagen. Og vores sæsonafstemte buffet bugner af kulinarisk og veloplagt nysgerrighed.

Se menu

HOLD DIG OPDATERET MED VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag månedens tilbud og inspiration før alle andre