TUBORG HAVNEPARK 15 • 2900 HELLERUP
Restaurant
Bar
Frokost
11.30 - 15.00
Aften
17.30 - 21.30
Mandag - Fredag
10.00 - 23.00
Lørdag & Søndag
11.30 - 23.00

Eksklusive Mødelokaler

Arbejdsmiddag med udsigt

Address er et oplagt valg af mødelokaler i København – eller nærmere betegnet Hellerup - når I ønsker at lægge ansvaret i hænderne på nogen, der til fulde ved, hvordan man lever op til det! Fra Meeting Breaktfast til heldagsmøde med morgen, frokost og middag.

Eksklusive Konferencelokaler

Afhold konference i stilfulde omgivelser

Leder I efter et yderst professionelt sted at holde jeres konference - i omgivelser, der signalerer alt andet end konference i gængs forstand? Velkommen til Address Restaurant & Vinbar.

Working dinner

Har du behov for mødeafholdelse sidst på dagen med efterfølgende middag, har Restaurant Address de helt rigtige faciliteter i stilfulde omgivelser. Mødetraktementet lever naturligvis til fulde op til vores vanlige tilgang til kvalitet.

Se menu

Heldagsmøde inkl. middag

Restaurant Address har unikke mødelokaler i Tuborg Havn, hvor du trygt kan afholde dine møder. Vi forkæler jer hele dage med fuld forplejning inklusiv 2 retters middag.

Se menu

Heldagsmøde

Restaurant Address er et oplagt valg af mødelokaler i København – nærmere betegnet Hellerup - når I ønsker at lægge ansvaret i hænderne på nogen, der til fulde ved, hvordan man lever op til det! Vores forplejning til heldagsmøder inkluderer let morgenmad, frokost og lidt sødt til kaffen.

Se menu

Halvdagsmøde

Du kan afholde halvdagsmøde formiddag eller eftermiddag i vores eksklusive mødelokaler på Restaurant Address i Hellerup. Forplejningen tilpasses tidspunktet for mødet henholdsvis formiddag eller eftermiddag.

Se menu