TUBORG HAVNEPARK 15 • 2900 HELLERUP
Restaurant
Bar
Frokost
11.30 - 15.00
Aften
17.30 - 21.30
Mandag - Fredag
10.00 - 23.00
Lørdag & Søndag
11.30 - 23.00

Eksklusive Bryllupslokaler

Afhold bryllup med udsigt over vandet

Der er rift om de gode bryllupslokaler i København! I skal finde et magisk sted, der både kan leve op til jeres meget høje forventninger til rammen.

Og som ved, hvad det vil sige at stå med ansvaret for så vigtig en begivenhed. Et sådant et sted ligger i Tuborg Havn: Address Restaurant & Vinbar.

Leder I efter bryllupslokaler i København?

Man lægger ikke sit bryllup i hænderne på hvem-som-helst og et hvilket-som-helst bryllupslokale i Købehavn! De skal kunne levere. Med de perfekte rammer. Og et traktement, der kan få gæsterne til at blive ved med at vende tilbage til at snakke om brylluppet længe efter det er overstået! På Address Restaurant & Vinbar i Hellerup har vi et nidkært fokus på hver mindste detalje. Så I kan slappe af og få snakket med jeres gæster.

Afhold bryllup i Hellerup i Tuborg Havn – i ekstraordinære omgivelser.

Omgivelserne er en foræring! For Address’ beliggenhed er helt unik. Tæt på vandkanten og Øresunds altid betagende blå.

Indretningen er ligeledes i særklasse. Og med sofaer i eget design, borde fra Paustian og iøjefaldende detaljer er det lykkedes at skabe et kosmopolitisk mødested med elegant kant i et afslappet atmosfære. Og I er naturligvis velkomne til at lade selve vielsen foregå på vores smukke, overdækkede terrassedæk.

En kulinarisk oplevelse, og mad fra nære lokale leverandører

Og så er der maden! Hos Address sværger vi ikke til nogen bestemt madfilosofi, men tager hellere udgangspunkt i alt dét, der bidrager til smagen. Og netop denne kulinariske og veloplagte nysgerrighed, der gør, at vores gæster (og jeres!) kommer igen. Vi er desuden blandt de få bryllupslokaler i Hellerup, der foretrækker råvarer fra nære leverandører med bæredygtigt fokus. Og vi kan naturligvis altid tilbyde dejlige vine fra vores yderst velassorterede vinkort.

Byd jeres selskab velkommen i vores elegante bryllupslokaler i Hellerup med et glas Champagne og salte snacks, f.eks. på vores overdækkede terrassedæk. Og gå til bords og nyd vores sæsonafstemte 3-retters menu med vine, der naturligvis komplementerer hvert smagsindtryk i maden. Og når brylluppet så er på sit højeste, åbner vi baren, hvor jeres gæster de næste 3 timer kan nyde en række udvalgte cocktails, f.eks. altid stilfulde Old Fashioned, Dark and Stormy og Espresso Martini, sjusser, vin og øl. Husk at kaste buketten inden vi lukker og slukker.

Alt sammen til 1.595,- pr. Person.

Interesseret i at afholde bryllup i Hellerup? Kontakt os via email eller på telefon 39 43 00 83.