Magiske bryllupslokaler

HOLD BRYLLUP i KØBENHAVN MED UDSIGT OVER VANDET

Address Restaurant & Vinbar danner nogle af de mest magiske bryllupsrammer i byen med kig til Øresund, stilfuld indretning, sublimt køkken og et personale, der har års erfaring med at afholde jeres livs aften med både charme og højt serviceniveau. Men husk at booke i god tid. Der er nemlig rift om de gode bryllupslokaler.

KLASSISK BRYLLUP MED ET MODERNE TWIST

Vi har mange års erfaring med at afholde bryllupper. Vi kender traditionerne, men vi blander dem med også med moderne tiltag, så dagen bliver noget helt særligt. Hos os kan brudeparret slappe af, nyde festen og få snakket med gæsterne. Så sørger vi for alle detaljer og god stemning til den lyse morgen. I er naturligvis også velkomne til at lade selve vielsen foregå på vores smukke, overdækkede terrassedæk.

EN KULINARISK OPLEVELSE

Vores køkkenchef Philip Eistrup Jensen sørger for et højt kulinarisk niveau aftenen igennem – skabt af lokale råvarer i sæson fra håndplukkede leverandører. Og så har vi naturligvis et yderst velassorterede vinkort.

SÅDAN KUNNE DIN BRYLLUPSMENU SE UD

Vi server velkomst-champagne og snacks i vores elegante lokaler. Når vejret er til det, nydes boblerne på den overdækkede terrasse. Så følger en sublim 3-retters menu med afstemte vine. Herefter er der 3 timers åben bar med vin, øl og stilfulde cocktails.

Bryllupsmenuen her koster 1.595,- pr. person. Men dette er bare et eksempel. Hos os kan I nemlig få det næsten lige som I vil have det. I behøver bare maile eller ringe til os på telefon 39 43 00 83. Så sidder vi klar til at hjælpe og inspirere, så I får præcis det bryllup, I drømmer om.

HOLD DIG OPDATERET MED VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag månedens tilbud og inspiration før alle andre