AFTEN

Høj kvalitet er altid afsættet. Men hos Address sværger vi ikke til nogen bestemt madfilosofi.
Vi tager hellere udgangspunkt i alt dét, der bidrager til smagen, og netop denne unikke og veloplagte nysgerrighed
der gør, at vores gæster besøger vores hyggelige restaurant i Hellerup igen og igen.
Vi er desuden blandt de restauranter i København, der foretrækker  at få vores råvarer fra nære leverandører med bæredygtigt fokus.

snacks

SALTEDE MANDLER   |   45

OLIVEN   |   45

IBERICO   |   165

3 STK ØSTERS – GILLARDEAU – NATURAL   |   125  

CROQUETTER – RISOTTO -SVAMPE-  IBERICO    |   100

30G KAVIAR SERVERES KLASSISK

baeri   |   365

white sturgeon   |   455

oscietra   |   545

gold   |   695

15G KAVIAR TASTING
THE WHOLE LOT   |    1395

FORRETTER

ASPARGES – HVIDE – GRØN – LØVSTIKKE – KØRVEL – BRONZE FENNIKEL    | 195

CEVICHE – LIME – CHILLI – KORIANDER – SE  |   185

TARTARE – KARSE – GRØN OLIE – PEBERROD – KARTOFFELCHIPS     |   175

NORWEIGN LANGOUSTINES – POM PURÉE – PICKLED MUSTARD CORNS – CHIVE OIL  |   195

HOVEDRETTER

PIGHVAR – SELLERIPURÉE – KARTOFFEL – ÆRTER – ØREDEROGN     | 315

STEAK – CARROTTER GULLERODS  PURÉE – DEMI GLACE    |   425

GRYDESTEGT BLOMKÅL – SPINAT VADOUVAN – GRÆSKERKERNER  |   215

Ved siden af

GRØN SALAT   |   65

SAUCE BEARNAISE   |   
55

STEGT FOIE GRAS   |   95

POMMES FRITTES/KARTOFLER   |   65

HAIRCOVERTS – LØG – BASILIKUM  |   75

JOMFRUHUMMER |   135

 

ost

3 SLAGS OST – CONDIMENT – KNÆKBRØD  |  135

Dessert

JORDBÆR – FLØDE  |   125


KOLDSKÅL – BAGT HVID CHOKOLADE    |   125

UDVALG AF SØDT   |   65

Børnemenú

RØDSPÆTTEFILET MED GRØNTSAGSTÆNGER& POMFRITTER  |  165

BØF AF DANSK KVÆG MED GRØNTSAGSTÆNGER & POMFRITTER  |  165

Dinner

snacks

SALTED ALMONDS    |   45

OLIVES   |   45

CHICKEN CHIPS – KARL JOHAN MAYO   |   75

IBERICO   |   165

3 OYSTERS  – GILLARDEAU – NATURAL   |   125

CROQUETTE – RISOTTO – MUSHROOM  – IBERICO   |   100

30G CAVIAR SERVERED CLASSIC

baeri   |   365

white sturgeon   |   455

oscietra   |   545

gold   |   695

15G CAVIAR TASTING
THE WHOLE LOT   |   1395

Starters

ASPARGUS – MOUSSELINE – HERBS – /-FJORDREJER    |   195 /395

LUMPFISH ROE  – CREME FRAICHE – RED ONION  – HERBS   |   175

FOIE GRAS TERRINE    |   175

CARPACCIO OF BEEF – GRILLED LEMON MAYO  – PARMESAN – ROCKET   |   175

BURRATA – TOMATO – OLIVES – PARMESAN     |   165

Mains

TURBOT – CELERY PURÉE – POTATO – PEAS – TROUT ROE     |   315

STEAK – CARROT PURÉE – DEMI GLACE    |   425

FRIED CAULIFLOWER – SPINACH VADOUVAN – PUMPKIN SEEDS  | 425

Sides

GREEN BEANS – ONION – BASIL  |  95

SAUCE BEARNAISE
   |   55

FRIED FOIE GRAS   |   95

FRITTES / POTATOES   |   65

NORWEIGN LOBSTER |   135

GREEN SALAD   |   65

 

Cheese

3 TYPES CHEESE – CONDIMENT – CRACKER BREAD  |  135

Dessert

STRAWBERRIES – CREAM |   125   

“KOLDSKÅL” BAKED WHITE CHOCOLATE |   125


 

PETIT FOUR   |   65

 

Kids Menu

FILLET OF PLAICE, CRUDITIES & CRISPY FRIES  |  165

DANISH FILLET OF BEEF, CRUDITIES & CRIPSY FRIES  |  165