BRØD
SOFA
TARTELET

AFTEN

Høj kvalitet er altid afsættet. Men hos Address sværger vi ikke til nogen bestemt madfilosofi.
Vi tager hellere udgangspunkt i alt dét, der bidrager til smagen, og netop denne unikke og veloplagte nysgerrighed
der gør, at vores gæster besøger vores hyggelige restaurant i Hellerup igen og igen.
Vi er desuden blandt de restauranter i København, der foretrækker  at få vores råvarer fra nære leverandører med bæredygtigt fokus.

snacks

SALTEDE MANDLER   |   45

OLIVEN   |   45

GLASKÅL   |   95

KRUSTADE – LØGROM – RYGEOST – LØVSTIKKE |   135

3 STK ØSTERS – FLØDE – PURLØGSOLIE – YUZU    |   125

30G KAVIAR SERVERES KLASSISK

baeri   |   645

oscietra   |   810

gold   |   745

5 RETTERS MENU

HAMACHI- STIKKELSBÆR – SESAM – AGURK

KARTOFFEL – BRUNET SMØR – KAMMUSLING – HØ OSTE SAUCE

PIGHVAR – MAJS – NYE LØG – SAUCE NAGE

HØJREB – RØD ENDIVE – BROMBÆR GLACE

BLÅBÆR – PARFAIT – BRÆNDT HVID CHOKOLADE

|   795

VIN

ALBE REBEN TROCKEN, MARKUS MOLITOR

CHABLIS DES RIVES , OLIVER LEFLAIVE

PINOT NOIR STA.RITA HILLS, AMPELOS

RIBERA DEL DUERO RISERVA

PINEAU DE CHARENTS ROUGE, MONTIFAUD

|   695

FORRETTER

HAMACHI – STIKKELSBÆR – SESAM – AGURK     | 175

PIGHVAR – MAJS – NYE LØG – SAUCE NAGE     |   195

TATAR – TRØFFEL – JORDSKOKKE CHIPS   |   215

HOVEDRETTER

TORSK – HVIDLØGS PURÉ – KAVIAR – KARTOFFEL     | 345

SHORTRIBS – FENNIKEL – TRØFFEL – JORDSKOKKE CHIPS – GLAZE     |   365

HØJREB – RØD ENDIVE – BROMBÆR GLACE   |   415

Ved siden af

GRØN SALAT   |   65

SAUCE BEARNAISE   |   
55

POMMES FRITTES |   65

STEGT KAMMUSLING  |   75

ost

3 SLAGS OST – CONDIMENT – SMØRRISTET RUGBRØD   |  165

Dessert

HINDBÆRTÆRTE – YOPOL – YOGHURT SORBET |   145

BLÅBÆR – PARFAIT – BRÆNDT HVID CHOKOLADE     |   145

UDVALG AF SØDT   |   65

Børnemenú

RØDSPÆTTEFILET MED GRØNTSAGSTÆNGER& POMFRITTER  |  165

BØF AF DANSK KVÆG MED GRØNTSAGSTÆNGER & POMFRITTER  |  165

Dinner

snacks

SALTED ALMONDS    |   45

OLIVES   |   45

GLASS CABBAGE – DILL – YUZU CREAM   |   95

CRUSTADE – SALMON ROE – CREAM CHEESE – LOVAGE    |   135

3 STK ØSTERS – CREAM – CHIVE OIL – YUZU    |   125

30G CAVIAR SERVERED CLASSIC

baeri   |   645

oscietra   |   810

gold   |   745

5 COURSE MENU

YELLOW TAIL – GOOSEBERRIES – SESAME – CUCUMBER

POTATO – BROWN BUTTER – SCALLOPS – HØ CHEESE SAUCE

TURBOT – CORN – NEW ONIONS – SAUCE NAGE

7 – BONE STEAK – RED ENDIVE – BLACKBERRY GLAZE

BLUEBERRY – PARFAIT – BURNT WHITE CHOCOLATE

|   795

WINE MENU

ALBE REBEN TROCKEN, MARKUS MOLITOR

CHABLIS DES RIVES, OLIVER LEFLAIVE

PINOT NOIR STA.RITA HILLS, AMPELOS

RIBERA DEL DUERO, RISERVA

PINEAU DE CHARENTS ROUGE, MONITFAUD

|   695

STARTERS

YELLOW TAIL – GOOSEBERRIES – SESAME – CUCUMBER       | 175

TURBOT – CORN – NEW ONIONS – SAUCE NAGE     |   195

TARTARE – TRUFFLE – JERUSALEM ARTICHOKE CHIPS    |   215

MAINS

COD – WHITE GARLIC PURÉ – CAVIAR – POTATO    | 345

SHORTRIBS – FENNEL – TRUFFLE – JERUSALEM ARTICHOKE CHIPS – GLAZE   |   465

7- BONE STEAK – RED ENDIVE – BLACKBERRY GLACE    |   415

Sides

GREEN BEANS – ONION – BASIL  |  95

SAUCE BEARNAISE
   |   55

FRITTES   |   65

FRIED SCALLOP |   75

GREEN SALAD   |   65

Cheese

3 TYPES CHEESE – CONDIMENT – BUTTER RYE BREAD |  165

Dessert

RASPBERRY TART – YOPOL – YOGHURT SORBET  |   145

BLUEBERRY – PARFAIT – BURNT WHITE CHOCOLATE  |   145

PETIT FOUR   |   65

Kids Menu

FILLET OF PLAICE, CRUDITIES & CRISPY FRIES  |  165

DANISH FILLET OF BEEF, CRUDITIES & CRIPSY FRIES  |  165