BRØD
SOFA
TARTELET

AFTEN

Høj kvalitet er altid afsættet. Men hos Address sværger vi ikke til nogen bestemt madfilosofi.
Vi tager hellere udgangspunkt i alt dét, der bidrager til smagen, og netop denne unikke og veloplagte nysgerrighed
der gør, at vores gæster besøger vores hyggelige restaurant i Hellerup igen og igen.
Vi er desuden blandt de restauranter i København, der foretrækker  at få vores råvarer fra nære leverandører med bæredygtigt fokus.

snacks

SALTEDE MANDLER   |   45

OLIVEN   |   45

IBERICO  |   125

MEJILLONES – KARAMELISED CITRON – GRILLET BRØD |  120

VENTRESCA DE ATUN – TUN – OLIVEN OLIE RISTET BRØD |   125

ANCHOVIES – KARAMELISED CITRON – GRILLET BRØD |   125

3 -6 STK ØSTERS – SHALLOT ONIONS IN BANJULES VINEGAR  – grillet citron   |   125  – 240

30G KAVIAR SERVERES KLASSISK

GASTRO UNIKA – piskede fløde – rødløg – purløg – blinis   |   645

3 RETTERS

menuen skal bestilles af alle ved bordet

PIGHVAR – TRØFFEL AU CREBINET – BABY FENNIKEL – BISQUE

LABEL ROUGE KYLLING STEGT PÅBEN – FOIE GRAS FLAN – CONFITERET PORRE – MORKEL SAUCE

KOKOSMOUSE – GLASERET HVID CHOKOLADE – KOKOSSORBET- PASSIONS FRUGT KARAMEL

|   650

FORRETTER

KRABBE BISQUE – KRABBE TORTELLINI   | 185

LANGOUSTINE TATAR – GRILLET GRÆSKAR – GRÆSKAR PURÉE – SMÅ URTER – SYLTEDE LØG – LUN VINAIGRETE AF GRÆSKER JOMFRUHUMMER |   265

MOSAIK AF TORSK – LØGASKE – BEURRE BLANC – PETIT GRØNTSAGER – LAKSERØGN |   175

FOIE GRAS TERRINE – SAUTERNES GELÉ – SVESKER |   185

HOVEDRETTER

STEGT SANDART – VORES COQ AU VIN BOURGOGNE    | 295

RISTET ANDECONFIT – POMMES PURÉ – SPEJLÆG – TRØFFEL – ANDESAUCE SKILT MED TIMIAN OLIE     |   245

RIB EYE 350G – BØNNESALAT – BEARNAISE – FRITTER |   415

RØRT TATAR – ÆGGBLOMME – KARSE – TRUFFLE – ESTRAGON MAYO |   255

Ved siden af

GRØN SALAT   |   65

SAUCE BEARNAISE |   
65

POMMES FRITTES |   65

FRANSK BØNNESALAT |   75

ost

3 SLAGS OST – CONDIMENTS   |  165

Dessert

CHOKOLATE FONDANT – HJEMMELAVET VANILLEIS – APPELSIN SAUCE |   145

CREME BRULEÉ – TAHITI VANILLE – OKØLOGISK IS    |   145

UDVALG AF SØDT   |   85

Børnemenú

RØDSPÆTTEFILET MED GRØNTSAGSTÆNGER& POMFRITTER  |  165

BØF AF DANSK KVÆG MED GRØNTSAGSTÆNGER & POMFRITTER  |  165

Dinner

snacks

SALTED ALMONDS    |   45

OLIVES   |   45

IBERICO |   125

MEJILLONES – CARAMELISEDLEMON – GRILLED BREAD |   120

VENTRESCA DE ATUN – TUNA – OLIVE OIL – TOASTED  BREAD |   125

ANCHOVIES – CARAMELISED LEMON -GRILLED  BREAD |   125

3 / 6 STK OYSTER – SHALLOTS IN BENJULES VINEGAR – GRILLED LEMON     |   125- 240

30G CAVIAR SERVERED CLASSIC

GASTRO UNIKA WHIPPED CREME FRAICHE – RED ONION – CHIVES – BLINIS   |   645

3 COURSE MENU

menu shall be ordered by the whole tabele

TURBOT – TRUFFLE AU CREBINET – BABY FENNEL – BISQUE

LABEL ROUGE – CHICKEN FRIED ON THE BONE – FOIE GRAS FLAN – CONFIT OF LEEKS – MOREL SAUCE

COCONUT MOUSSE – GLASED WHITE CHOCOLATE – COCONUT SORBET – PASSION FRUIT CARAMEL

STARTERS

CRAB BISQUE – CRAB TORTELLINI  | 185

LANGOUSTINE TARTARE – GRILLED PUMPKIN – PUMPKIN PURÉ – PICKLED ONION – WARM VINAIGRETTE OF PUMPKIN & LANGOUSTIME |   265

MOSAIC COD – ONION ASH – BEURRE BLANC – PETIT VEGETABLES – SALMON ROE  |   175

FOIE GRAS TERRINE – SAUTERNES GELÉ – PRUNES |   185

MAINS

FRIED PIKEPERCH – ADDRESS COQ AU VIN BOURGOGNE     | 295

DUCK CONFIT – POTATOE PURÉE – FRIED EGG – TRUFFLE – DUCK SAUCE – THYME OIL   |   245

RIB EYE 350G – BEAN SALAD – BEARNAISE – FRIES    |   415

RØRT TATAR – EGG YOLK – CRESS – TRUFFLE – TARRAGON MAYO |   255

Sides

SAUCE BEARNAISE |   55

FRITTES   |   65

GREEN SALAD   |   65

FRENCH BEAN SALAD |   65

Cheese

3 TYPES CHEESE – CONDIMENT – BUTTER RYE BREAD |  165

Dessert

CHOKOLATE FONDANT – HOMEMADE VANILLA ICECREAM – ORANGE SAUCE   |   145

CREME BRULEÉ – TAHITI VANILLA – VANILLA ICE CREAM –   |   145

PETIT FOUR   |   85

Kids Menu

FILLET OF PLAICE, CRUDITIES & CRISPY FRIES  |  165

DANISH FILLET OF BEEF, CRUDITIES & CRIPSY FRIES  |  165