


AFTEN
Høj kvalitet er altid afsættet. Men hos Address sværger vi ikke til nogen bestemt madfilosofi.
Vi tager hellere udgangspunkt i alt dét, der bidrager til smagen, og netop denne unikke og veloplagte nysgerrighed
der gør, at vores gæster besøger vores hyggelige restaurant i Hellerup igen og igen.
Vi er desuden blandt de restauranter i København, der foretrækker at få vores råvarer fra nære leverandører med bæredygtigt fokus.
snacks
SALTEDE MANDLER | 45
OLIVEN | 45
IBERICO | 125
MEJILLONES – KARAMELISERET CITRON – GRILLET BRØD | 120
VENTRESCA DE ATUN – TUN – OLIVEN OLIE RISTET BRØD | 125
ANCHOVIES – KARAMELISERET CITRON – GRILLET BRØD | 125
3 -6 STK ØSTERS – SKALOTTELØG I BANJULES VINEGAR – GRILLET CITRON | 125 – 240
30G KAVIAR SERVERES KLASSISK
GASTRO UNIKA – PISKEDE FLØDE – RØDLØG – PURLØG – BLINIS | 645
FORRETTER
SMØRPOCHERET TORSK – GRILLET PORRE – SAUCE PÅ BRÆNDT LØG – PERSILLECREME | 185
KONGEKRABBE – KARSECREME – SYLTET SALAT – SPRØDT BRØD – PEBERRODSNE | 225
INDBAGT HUMMER SUPPE – DANSK SORTHUMMER | 225
PATÉ AF ANDELEVER OF FOIE GRAS – TRØFFELSMØR – LØGMARMELADE – VAFFEL – SMÅ SALATER | 195
HOVEDRETTER
HELLEFLYNDER STEGT PÅ BRØD – SPINATPURÉ – JOMFRUHUMMER CROQUETTE – GRILLET KÅL – HUMMER SAUCE | 355
DANSK KALVEMØRBRAD – FRIKASSE AF MORKEL & SELLERI – TØRREDE ÆBLER – KALVEBRISLER – SPRØDT POMMESRÖSTI – SELLERI PURÉ | 850 (til 2 personer)
KLASSISK BØF STROGNANOFF | 245
BØF AF KROGMODNET OKSE FILET – POMMES FRITES – BEARNAISE – FRANSK BØNNESALAT | 415
RØRT TATAR – ÆGGEBLOMME – KARSE – TRØFFEL – ESTRAGONMAYO | 255
Ved siden af
GRØN SALAT | 65
SAUCE BEARNAISE | 6
POMMES FRITES | 65
KAVIAR | 95
ost
PISKET BRIE – FELDT SALAT – TRØFFELCREME – SPRØDT BRØD | 165
Dessert
KØBENHAVNER STANG – VANILJE PANNACOTTA – ANANAS GRANITE – KRYSTALLISERET – HVID CHOKOLADE | 145
STICKY TOFFEEPUDDING – VANILJEIS | 145
CREME BRULEÉ – TAHITI VANILLE – OKØLOGISK IS | 145
UDVALG AF SØDT | 85
Børnemenú
RØDSPÆTTEFILET MED GRØNTSAGSSTÆNGER & POMMES FRITTER | 165
BØF AF DANSK KVÆG MED GRØNTSAGSSTÆNGER & POMMES FRITTER | 165
Dinner
snacks
SALTED ALMONDS | 45
OLIVES | 45
IBERICO | 125
MEJILLONES – CARAMELISED LEMON – GRILLED BREAD | 120
VENTRESCA DE ATUN – TUNA – OLIVE OIL – TOASTED BREAD | 125
ANCHOVIES – CARAMELISED LEMON -GRILLED BREAD | 125
3 / 6 STK OYSTER – SHALLOTS IN BENJULES VINEGAR – GRILLED LEMON | 125- 240
30G CAVIAR SERVED CLASSIC
GASTRO UNIKA WHIPPED CREME FRAICHE – RED ONION – CHIVES – BLINIS | 645
STARTERS
BUTTER POACHED COD – GRILLED LEEKS – BURNT ONION SAUCE – PARSLEY CREAM | 185
KING CRAB – CRESSCREAM – PICLKED SALAD – CRIPSY BREAD – HORSERADISH CREAM | 225
LOBSTER SOUP – DANISH BLACK LOBSTER | 225
PATÉ OF DUCK & FOIE GRAS – TRUFFLE BUTTER – ONION MARMELADE – WAFFLE – SALAD | 195
MAINS
HALIBUT FRIED ON BREAD – SPINACH PURÉ – NORWEIGN LOBSTER CROQUETTE – GRILLED CABBAGE – LOBSTER SAUCE | 355
DANISH VEAL TENDERLOIN – FRICASSÉ OF MORELS & CELERY – DRIED APPLE – VEALL SWEETBREAD | 850 ( for 2 people)
CLASSIC BEEF STROGANOFF | 245
HANGER STEAK – POMMES FRITES – BEARNAISE – FRENCH BEAN SALAD | 415
MIXED TARTARE – EGG YOLK – CRESS – TRUFFLE – TARRAGON MAYO | 255
Sides
SAUCE BEARNAISE | 55
FRITTES | 65
GREEN SALAD | 65
FRENCH BEAN SALAD | 65
Cheese
WHIPPED BRIE – FELDT SALAD – TRUFFLE CREAM – CRISPY BREAD | 165
Dessert
KØBENHAVNER STANG – VANILLA PANNA COTTA – PINEAPPLE GRANITE – CRYSTALISED WHITE CHOCOLATE | 145
CREME BRULEÉ – TAHITI VANILLA – VANILLA ICE CREAM – | 145
STICKY TOFFEE PUDDING – VANILLE ICE CREAM | 145
PETIT FOUR | 85
Kids Menu
FILLET OF PLAICE, CRUDITIES & CRISPY FRIES | 165
DANISH FILLET OF BEEF, CRUDITIES & CRISPY FRIES | 165