AFTEN

Høj kvalitet er altid afsættet. Men hos Address sværger vi ikke til nogen bestemt madfilosofi.
Vi tager hellere udgangspunkt i alt dét, der bidrager til smagen, og netop denne unikke og veloplagte nysgerrighed
der gør, at vores gæster besøger vores hyggelige restaurant i Hellerup igen og igen.
Vi er desuden blandt de restauranter i København, der foretrækker  at få vores råvarer fra nære leverandører med bæredygtigt fokus.

snacks

SALTEDE MANDLER   |   45

OLIVEN   |   45

IBERICO   |   165

VAGTELLÅR – BARBEQUE  |   125

3 STK ØSTERS – GILLARDEAU – NATURAL   |   125  

CROQUETTER – TRØFFEL – RISOTTO   |   100

30G KAVIAR SERVERES KLASSISK

baeri   |   365

white sturgeon   |   455

oscietra   |   545

gold   |   695

15G KAVIAR TASTING
THE WHOLE LOT   |    1395

FORRETTER

KRABBE – AVOCADO – BRIOCHE – URTER    | 195

CREMET HUMMERBISQUE – KAMMUSLING – PURLØG |   175

STEGT BRISSEL – LØGKOMPOT – URTER  |   185

KYLLINGELEVERMOUSSE – PORTVIN – SALAT    |   185

KAMMUSLING – ØSTERSEMULSION – BLÅMUSLINGEVINEGRETTE – URTER   |   165

HOVEDRETTER

 

SLETHVAR – PERSILLE – LØG – KÅL – FUME  | 350

LOBSTER THERMIDOR – GRUYERE – SALAT  |   455

PITHIVIER – DUE – SVAMPE – PORTSVINSAUCE  |   275

RØRT TATAR – POMMES -MAYO   |   265

TOURNEDOS ROSSINI (200G) – STEGT FOIE GRAS – TRØFLER – rødvinssauce |   495

Oksemørbrad – fritter – rødvinssauce – bearnaise |  425

Ved siden af

GRØN SALAT   |   65

SAUCE BEARNAISE   |   
55

STEGT FOIE GRAS   |   95

POMMES FRITTES/KARTOFLER   |   65

HAIRCOVERTS – LØG – BASILIKUM  |   75

STEGT KAMMUSLINGER   |   75

JOMFRUHUMMER |   135

 

 

ost

3 SLAGS OST – CONDIMENT – KNÆKBRØD  |  135

Dessert

BABA AU RHUM   |   125


CITRONMOUSSE – HINDBÆR – KARAMEL   |   125


3 SLAGS IS  |   115

UDVALG AF SØDT   |   65

Børnemenú

RØDSPÆTTEFILET MED GRØNTSAGSTÆNGER& POMFRITTER  |  165

BØF AF DANSK KVÆG MED GRØNTSAGSTÆNGER & POMFRITTER  |  165

Dinner

snacks

SALTED ALMONDS    |   45

OLIVES   |   45

QUAIL – BARBEQUE  |   75

IBERICO   |   165

3 OYSTERS  – GILLARDEAU – NATURAL   |   125

CROQUETTE – RISOTTO – MUSHROOM   |   100

30G CAVIAR SERVERED CLASSIC

baeri   |   365

white sturgeon   |   455

oscietra   |   545

gold   |   695

15G CAVIAR TASTING
THE WHOLE LOT   |   1395

Starters

CRAB – AVOCADO – BRIOCHE – HERBS  |   195

CREAMY LOBSTER BISQUE – SCALLOPS – CHIVES |   175

FRIED SWEET BREAD – ONION COMPOT – HERBS  |   185

CHICKEN LIVER MOUSSE – PORT WINE    |   185

SCALLOPS – OYSTER EMULSION – MUSSEL VINAIGRETTE    |   165

Mains

BRILL – PARSLEY – ONION – CABBAGE – FUME  |   350

LOBSTER THERMIDOR – GRUYERE – SALAT  |   455

PIHIVIER – PIGEON  – MUSHROOM –  PORT WINE SAUCE  |   275

MIXED TARTARE – FRITTES – MAYO   |   265

TOURNEDOS ROSSINI (200G) – FRIED FOIE GRAS – TRUFFLE – red wine SAUCE  |   495

DANISH BEEF TENDERLOIN – POMMES – BEARNAISE – RED WINE SAUCE | 425

Sides

GREEN BEANS – ONION – BASIL  |  95

SAUCE BEARNAISE
   |   55

FRIED FOIE GRAS   |   95

FRITTES / POTATOES   |   65

NORWEIGN LOBSTER |   135

GREEN SALAD   |   65

 

Cheese

3 TYPES CHEESE – CONDIMENT – CRACKER BREAD  |  135

Dessert

BABA AU RHUM – VANILJEIS – PASSION   |   125

CITRON MOUSSE HINDBÆR – KARAMEL  |   125

3 SLAGS IS  |   115


 

PETIT FOUR   |   65

Kids Menu

FILLET OF PLAICE, CRUDITIES & CRISPY FRIES  |  165

DANISH FILLET OF BEEF, CRUDITIES & CRIPSY FRIES  |  165