AFTEN

Høj kvalitet er altid afsættet. Men hos Address sværger vi ikke til nogen bestemt madfilosofi.
Vi tager hellere udgangspunkt i alt dét, der bidrager til smagen, og netop denne unikke og veloplagte nysgerrighed
der gør, at vores gæster besøger vores hyggelige restaurant i Hellerup igen og igen.
Vi er desuden blandt de restauranter i København, der foretrækker  at få vores råvarer fra nære leverandører med bæredygtigt fokus.

snacks

SALTEDE MANDLER   |   45

OLIVEN   |   45

IBERICO  |   125 

MEJILLONES – KARAMELISERET CITRON – GRILLET BRØD |  120

VENTRESCA DE ATUN – TUN – OLIVEN OLIE RISTET BRØD |   125

ANCHOVIES – KARAMELISERET CITRON – GRILLET BRØD |   125

3 -6 STK ØSTERS – SKALOTTELØG I BANJULES VINEGAR  – GRILLET CITRON    |   125  – 240

30G KAVIAR SERVERES KLASSISK

GASTRO UNIKA – PISKEDE FLØDE – RØDLØG – PURLØG – BLINIS     |   645

FORRETTER

SMØRPOCHERET TORSK – GRILLET PORRE – SAUCE PÅ BRÆNDT LØG – PERSILLECREME     | 185

KONGEKRABBE – KARSECREME – SYLTET SALAT – SPRØDT BRØD – PEBERRODSNE   | 225   

INDBAGT HUMMER SUPPE – DANSK SORTHUMMER    |   225

PATÉ AF ANDELEVER OF FOIE GRAS – TRØFFELSMØR – LØGMARMELADE – VAFFEL – SMÅ SALATER   |   195

HOVEDRETTER

HELLEFLYNDER STEGT PÅ BRØD – SPINATPURÉ – JOMFRUHUMMER CROQUETTE – GRILLET KÅL – HUMMER SAUCE      | 355

DANSK KALVEMØRBRAD – FRIKASSE AF MORKEL & SELLERI – TØRREDE ÆBLER – KALVEBRISLER – SPRØDT POMMESRÖSTI – SELLERI PURÉ  | 850 (til 2 personer)

KLASSISK BØF STROGNANOFF       |   245

BØF AF KROGMODNET OKSE FILET – POMMES FRITES – BEARNAISE – FRANSK BØNNESALAT |   415

RØRT TATAR – ÆGGEBLOMME – KARSE – TRØFFEL – ESTRAGONMAYO  |   255

Ved siden af

GRØN SALAT   |   65

SAUCE BEARNAISE |   
6

POMMES FRITES |   65

KAVIAR |   95

ost

PISKET BRIE – FELDT SALAT – TRØFFELCREME – SPRØDT BRØD     |  165

Dessert

KØBENHAVNER STANG – VANILJE PANNACOTTA  – ANANAS GRANITE – KRYSTALLISERET – HVID CHOKOLADE  |   145
 

STICKY TOFFEEPUDDING – VANILJEIS |   145


CREME BRULEÉ – TAHITI VANILLE – OKØLOGISK IS    |   145

UDVALG AF SØDT   |   85

Børnemenú

RØDSPÆTTEFILET MED GRØNTSAGSSTÆNGER & POMMES FRITTER  |  165

BØF AF DANSK KVÆG MED GRØNTSAGSSTÆNGER & POMMES FRITTER  |  165

Dinner

snacks

SALTED ALMONDS    |   45

OLIVES   |   45

IBERICO |   125

MEJILLONES – CARAMELISED LEMON – GRILLED BREAD |   120

VENTRESCA DE ATUN – TUNA – OLIVE OIL – TOASTED  BREAD |   125

ANCHOVIES – CARAMELISED LEMON -GRILLED  BREAD |   125

3 / 6 STK OYSTER – SHALLOTS IN BENJULES VINEGAR – GRILLED LEMON     |   125- 240

30G CAVIAR SERVED CLASSIC

GASTRO UNIKA WHIPPED CREME FRAICHE – RED ONION – CHIVES – BLINIS   |   645

STARTERS

BUTTER POACHED COD – GRILLED LEEKS – BURNT ONION SAUCE – PARSLEY CREAM    | 185

KING CRAB – CRESSCREAM – PICLKED SALAD – CRIPSY BREAD – HORSERADISH CREAM |   225

LOBSTER SOUP – DANISH BLACK LOBSTER    |   225

PATÉ OF DUCK & FOIE GRAS – TRUFFLE BUTTER – ONION MARMELADE – WAFFLE – SALAD   |   195

MAINS

HALIBUT FRIED ON BREAD – SPINACH PURÉ – NORWEIGN LOBSTER CROQUETTE – GRILLED CABBAGE – LOBSTER SAUCE    | 355   

DANISH VEAL TENDERLOIN – FRICASSÉ OF MORELS & CELERY – DRIED APPLE – VEALL SWEETBREAD  | 850 ( for 2 people)

CLASSIC BEEF STROGANOFF    |   245

HANGER STEAK – POMMES FRITES – BEARNAISE – FRENCH BEAN SALAD     |   415

MIXED TARTARE – EGG YOLK – CRESS – TRUFFLE – TARRAGON MAYO |   255

Sides

SAUCE BEARNAISE |   55

FRITTES   |   65

GREEN SALAD   |   65

FRENCH BEAN SALAD |   65

Cheese

WHIPPED BRIE – FELDT SALAD – TRUFFLE CREAM – CRISPY BREAD   |  165

Dessert

KØBENHAVNER STANG – VANILLA PANNA COTTA – PINEAPPLE GRANITE – CRYSTALISED WHITE CHOCOLATE     |   145   

CREME BRULEÉ – TAHITI VANILLA – VANILLA ICE CREAM –   |   145


STICKY TOFFEE PUDDING – VANILLE ICE CREAM |   145


PETIT FOUR   |   85

 

Kids Menu

FILLET OF PLAICE, CRUDITIES & CRISPY FRIES  |  165

DANISH FILLET OF BEEF, CRUDITIES & CRISPY FRIES  |  165