SNACKS
Oliven | 45
MANDLER | 45
SMØRREBRØD
KARRY SILD – KAPERS – SMILENDE ÆG | 105
ruths kryyder sild – creme fraiche 48% – rå æggeblomme – rødlog – lun kartfoler – dild | 115
æg & rejer – mayo – urter | 125
PANERET RØDSPÆTTEFILET – REJER – DILD MAYONNAISE | 165
mørbrad bøf af gris – svampe a la creme – agurkesalat | 165
skinke – italiensk salat – karse | 135
HØNSESALAT – SVAMPE – ÆBLE – SENNEP – SKAGEN SKINKE – KARSE | 125
frokost retter
klassisk tatar – kapers – rødløg – pickles – peberrod – æggeblomme | 245
parisabøf af choko fodret okse andelår – kapers – rødløg – pickles – peberrod – æggblomme | 255
ved siden af
pommes frites – mayo | 65
grøn salat | 65
DESSERT
gateau marcel | 145
SØDT | 65
SNACKS
OLIVES | 45
ALMONDS | 45
OPEN SANDWICH
CURRIED HERRING – CAPERS – SMILING EGG – RED ONION | 105
RUTHS SPICED HERRING – CREME FRAICHE 48% RAW EGG YOLK – RED ONION – WARM POTATOES – DILL | 115
EGG – SHRIMP – FRIED ONION – MAYO | 125
FILET OF PLAICE – SHRIMPS – DILL MAYONNAISE | 145
PORK TENDERLOIN – MUSHROOM A LA CREME – CUCUMBER SALAD | 165
HAM – ITALIEN SALAD – CRESS | 155
CHICKEN SALAD – MUSHROOM – APPLE – MUSTARD – SKAGEN HAM – CRESS | 125
SIDES
CRISPY FRIES – MAYO | 65
GREEN SALAD | 65
LUNCH COURSES
FRENCH MIXED TARTARE OF CHOCOLATE FED BEEF – CAPERS – RED ONION -PICKLES – PARSLEY – CORNICHORNS – HORSERADISH- EGG YOLK | 245-
PARISIAN STEAK OF CHOCOLATE FED BEEF – CAPERS – RED ONION – PICKLES – HORSERADISH – EGG YOLK | 255
DESSERT
GATEAU MARCEL | 145
Petit four | 65