morgenmad

FROKOST

SNACKS

Oliven |  45

MANDLER |  45

SMØRREBRØD

KARRY SILD – KAPERS – SMILENDE ÆG  |  105

ruths kryyder sild – creme fraiche 48% – rå æggeblomme – rødlog – lun kartfoler – dild     |  115

æg & rejer – mayo – urter  |  125

PANERET RØDSPÆTTEFILET – REJER – DILD MAYONNAISE    |  165

mørbrad bøf af gris – svampe a la creme – agurkesalat  |  165

skinke – italiensk salat – karse  |  135

HØNSESALAT – SVAMPE – ÆBLE – SENNEP – SKAGEN SKINKE – KARSE |  125

frokost retter 

klassisk tatar  – kapers – rødløg – pickles – peberrod – æggeblomme |  245

parisabøf af choko fodret okse andelår – kapers – rødløg – pickles – peberrod – æggblomme  |  255

ved siden af 

pommes frites – mayo   |  65

grøn salat  |  65

DESSERT

gateau marcel  |  145

SØDT |  65

ENGLISH

SNACKS 

OLIVES   |  45

ALMONDS |  45

OPEN SANDWICH

CURRIED HERRING – CAPERS – SMILING EGG – RED ONION   |  105

RUTHS SPICED HERRING – CREME FRAICHE 48% RAW EGG YOLK – RED ONION – WARM POTATOES – DILL |  115

EGG – SHRIMP – FRIED ONION – MAYO     |  125

 FILET OF PLAICE – SHRIMPS – DILL MAYONNAISE  |  145

PORK TENDERLOIN – MUSHROOM A LA CREME – CUCUMBER SALAD     |  165

HAM – ITALIEN SALAD – CRESS   |  155

CHICKEN SALAD – MUSHROOM – APPLE – MUSTARD – SKAGEN HAM – CRESS |  125

SIDES 

CRISPY FRIES – MAYO  |  65

GREEN SALAD   |  65

LUNCH COURSES 

FRENCH MIXED TARTARE OF CHOCOLATE FED BEEF – CAPERS – RED ONION -PICKLES – PARSLEY – CORNICHORNS – HORSERADISH- EGG YOLK |  245-

PARISIAN STEAK OF CHOCOLATE FED BEEF – CAPERS – RED ONION – PICKLES – HORSERADISH – EGG YOLK |  255

 

DESSERT

GATEAU MARCEL    |  145

 

Petit four |  65

ÅBNINGSTIDER

FROKOST 11:00 – 16:00