Høj kvalitet er altid afsættet. Men hos A DRESSCODE sværger vi ikke til nogen bestemt madfilosofi. Vi tager hellere udgangspunkt i alt dét, der bidrager til smagen, og det netop denne unikke og veloplagte nysgerrighed, der gør, at vores gæster besøger vores hyggelige nyåbnede restaurant igen og igen.
Vi er desuden blandt de restauranter i København, der foretrækker at få vores råvarer fra nære leverandører med bæredygtigt fokus.
SNACKS
dON BOCARTE ANSJOSER – RISTEDE BRØD | 80
SMØRREBRØD
MARINERET SILD – SALTEDE PISKENDE CREME FRAICHE – SYLTEDE RØDBEDE – KOGTE ÆG | 125
RØGET STENBIDER – RØRÆG – PURLØG – TRØFFEL | 145
PIL SELV REJER – SMØRSTEGT TOAST – CITRON MAYO | 165
FISKEFILET PÅ TORSK – SAUCE TARTAR – GRILLET CITRON | 145
FISKEFILET PÅ TORSK – MAYONNAISE – REJER | 165
ÆG – REJER – KARSE – MAYONNAISE – sprøde løg – | 125,- TILKØB KAVIAR | 150
“BJØRNEMAD”- ROASTBEEF – KARAMELISERET LØG PURÉ – SPRØDE LØG – SPEJLÆG – | 165
HANDSKÅRET TATAR – KARSE – PEBBERROD – BRÆNDTE LØG – RAMSLØG | 125
FROKOST RETTER
ASPARGES – SAUCE MOUSSELINE – FJORDREJER | 250
OST & DESSERT
3 slags ost med tilbehør | 135
CHOKOLADE TÆRTE – BAGT HVID CHOKOLADE IS | 125
SØDT | 65
SNACKS
DON BOCARTE ANSJOSER – TOASTED BREAD | 80
OPEN SANDWICH
MARINATED HERRING – SALTED WHIPPED CREME FRAICHE – PICKLED BEETROOT – egG | 125
SMOKED LUMPFISH – SCRAMBLED EGG – TRUFFLE | 145
PEEL YOUR SELF SHRIMPS – BUTTER TOAST – LEMON MAYO | 165
FISH FILET OF COD – SAUCE TARTARE – GRILLED LEMON | 145
FISH FILET OF COD – MAYONNAISE – REJER | 165
EGG & SHRIMP – CRESS – MAYONNAISE – CRISPY ONION | 125 CAVIAR ON TOP | 150
ROAST BEEF – CARAMELISEDONION PURÉ – CRISPY ONION – FRIED EGG | 165
HAND MIXED TARTARE – CRESS – HORSERADISH – BURNT ONION – WILD GARLIC | 125
lunch courses
ASPARAGUS – SAUCE MOUSELLINE – FJORD SHRIMPS | 250
CHEESE
3 types cheese – cracker bread | 135
DESSERT
CHOCOLATE TART – BAKED WHITE CHOCOLATE ICE CREAM | 125
Petit four | 65