morgenmad

FROKOST

SNACKS

Oliven |  45

MANDLER |  45

SMØRREBRØD

KARRY SILD – KAPERS – SMILENDE ÆG  |  105

STEGT SILD – RØDBEDER – KAPERS    |  115

GRAVAD LAKS – RÆVE DRESSING – RISTET SURBRØD    |  135

50G HÅNDPILLEDE REJER – ØKOLØGISK FRITERET ÆG – BRIOCHE – DILD MAYO |  215

PANERET RØDSPÆTTEFILET – REJER – DILD MAYONNAISE    |  165

LUN KALVE LIVERPOSTEJ – SVAMPE – AGURKE SALAT – RISTET SKAGEN SKINKE   |  125

RIBBENSTEG – RØDKÅL – AGURKESALAT – APPELSIN |  155

CONFITERET CANNETTELÅR – HJEMMELAVET RØDKÅL – AGURKESALAT –  BRUN SOVS |  165

HØNSESALAT – SVAMPE – ÆBLE – SENNEP – SKAGEN SKINKE – KARSE |  125

DESSERT

CREME BRULEE – TAHITI VANILLE – ØKOLOGISK IS     |  145

RIS A LA MANDE – KIRSEBÆR SAUCE – MANDLER |  145

 

SØDT |  65

ENGLISH

SNACKS 

OLIVES   |  45

ALMONDS |  45

OPEN SANDWICH

CURRIED HERRING – CAPERS – SMILING EGG – RED ONION   |  105

FRIED HERRING – BEETROOT – CAPERS – HORSERADISH ONION |  115

SALTED SALMON – DILL DRESSING – TOASTED CUMIN BREAD    |  115

50 G HAND PEELED SHRIMPS – PANKO FRIED EGG – BRIOCHE – DILL MAYO   |  215

 FILET OF PLAICE – SHRIMPS – DILL MAYONNAISE  |  145

WARM LIVER PATÉ – MUSHROOM – CUCUMBER SALAT – SKAGEN HAM    |  125

PORK CRACKLING – RED CABBAGE – CUCUMBER SALAD – ORANGE  |  125

CONFIT OF DUCK – RED CABBAGE – CUCUMBER SALAD . BROWN SAUCE  |  165

CHICKEN SALAD – MUSHROOM – APPLE – MUSTARD – SKAGEN HAM – CRESS |  125

 

DESSERT

CREME BRULÉE – TAHITI VANILLE – ICE CREAM    |  145

RICE PUDDING – CHERRY SAUCE – ALMOND |  165

 

Petit four |  65

ÅBNINGSTIDER

FROKOST 11:00 – 16:00